Si e aveam aceiasi problema
acum un an eram tot in ks a 8
am pritene cu un san foate voluminos toat port a3
) si eu acolo aproape a2
). eram tare stresata ca normal baietii sa uita dupa alea mai "bune" nah. intr-un timp m-am aceptat as km is eu si vad ca anul asta au inceput sa mai cresca :X
si mama mea are sanii f mari
depinde de persoana.depinde ce manaci, trebuie sa manaci sanatos multe fructe, legume carne 2 ori p saptamana. nu prea desRenuta la pateuri si chestiilea alea dulci.cum a zis fata de mai sus.Nu trebuie sa porti sutien ca iti opreste cresterea si faci mai rau
.eu citisem p net ca mararul ajuta sanii sa creasca
numai sa nu exagerezi :* scrie pe google "pntru a avea sanii mai mari" si ai sa gaseti ogramadea chestii. BAFTA:*
Pai in primul rand, din experienta mea vorbesc, fiindca si eu am aceeasi problema si am 17 ani
, pentru fetele care au sani mici, nu este recomandat sa poarte sutien. Medicul meu mi-a spus sa port bustiera, fiindca intr-un fel sau altul lasa sanul liber si nestresat. In legatura cu aceasta problema oricum, nu stiu de ce te stresezi, doar nu fac sanii o persoana. Inteleg ca esti complexata de acest lucru, dar ai sa vezi ca, crescand, chiar nu are nicio importanta. Pupici!