| dfjdujfisjabdgfdgvtvrrrc a întrebat:

deci mie o rusine foarte mare!
Sunt in clasa a6a si mam ras de o fata din clasa mea si ea a venit si m-a zgariat pe gat (m-a batut) si un prieten de al meu a spus unui altui prieten tot de al meu ca m-a batut si mi-e frica sa ies din casa sa nu se rada prieteni? ce pot sa fac ca sa nu se rada?, credeti ca am procedat corect ca nu am lovit-o si eu?

Răspuns Câştigător
| Xdreaper21 a răspuns:

Trebuia sa ii fau de mu se vedea data viitoare cand nu te vede nimeni undeva oriunde o iei la o bataie de sa tipe mai ceva decat la un ucigas in serie
Nu incurajez violebta dar daca ea te zgarie ca tu ai ras de ea mai ales pe fata trebuia imediat sa ii dai una de sa ii iasa ficatu

13 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Da,ai procedat foarte bine. Învinge răul prin bine, chiar dacă alți gândesc diferit. Dacă rad, le spui ca sa lovești e ușor, dar sa te abți este o tărie de caracter.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru danay72):

Nu este un amjor rational ca sa poata zice asta si imi pare rau sa iti zic ca raul invinge niciodata nu vei reusi sa invingi rau foarte rar se intampla

| danay72 a răspuns (pentru Xdreaper21):

Poți alege sa învingi răul prin bine, prin modul în care reacționezi când ești tratat în mod nedrept. Dacă răspunde la fel, cu aceeași moneda, care mai e diferența dintre cei doi, amândoi sunt la fel.Dar prin faptul ca răspunde cu bine la rău, dezarmează un raționament greșit. Nimeni nu se așteaptă la acest lucru.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru danay72):

Un rationament gresit nu poate fi dezarmat oricat ai incerca acea persoana va gasi cate ceva ca sa poata sa iasa el sau ea corect/a

| peperonies a răspuns:

Eu cred in egalitate deci clar trebuia sa o lovesti si tu.
stii cum se spune, daca ti-e frica de lup nu intri in padure.

| FaraNume1245 a răspuns:

Nu cred ca ai procedat bine ca nu ai lovit-o, dar nici ea nu a procedat bine.

| Kuroo a răspuns:

1. Nu lovesti o fata.
2. Daca vrei sa nu rada de tine, invata sa scrii.
NU exista "a te rade" ci "a rade". E un sfat, nu ceva rautacios.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Kuroo):

Nu lovesti o fata?
Mi se pare cunoscut
Aa da ultima fata care mi-a zis asta sa ales cu niste sange pe fata si eu pe pumn
De ce dracu sa nu lovesti fetele
No sunt firave etc dar daca o cere ai tot dreptu sa dai in ea ca surdu-n toba

| Kuroo a răspuns (pentru Xdreaper21):

Nu, stai să-ți explic de ce mi se pare de prost gust să loveşti o fată. Nu pentru că ar fi firave sau nu ştiu ce, şi eu sunt fată, foarte slabă şi micuță dar când mă apucă dracii nici cu lanțurile nu mă ții =]] Ideea e că tu, ca băiat, nu trebuie să te cobori la nivelul ei, dacă se comporta într-un mod nu tocmai favorabil. Demonstrează că eşti un domn, nu un tiran, şi foloseşte cuvinte, cred că sunt mult mai puternice decât un pumn.

Uneori un pumn poate aduce rau sau bine
In cazu meu au adus bine nu am patit nimic si am fost ca un zeu fata de ceilalti din liceeu trist e ca am terminat liceeul

Un zeu? Mi se pare o lipsa de maniere sa lovesti o fata. Crede-ma, poate doar in mintea ta ai fost vazut asa. Nu-mi place mentalitatea ta. Ma rog, nu cred ca iti pasa.

Am o mentalitate foarte sanatoas-o si nu stiu cum ai vedea tu persoane care fac tot ce vrei tu

Am mentionat cumva ca as vrea sa vad persoane care fac ce vreau eu? thinking