Buna! Scrie pe grup daca simti nevoia, comunica cu ei. Poti face asta si in privat, sa te imprietenesti cu ei. Cine stie, poate chiar sunt si persoane ca tine si aveti lucruri in comun. Poate cineva este ca tine si incearca sa scape de timiditate si se baga sa scrie pe grup. Nu te mai stresa aiurea. Bucura-te de vacanta. Poti sa mai iesi cu ei din cand in cand afara. Asa o sa va imprieteniti.
Este mult prea devreme sa tragi o asemenea concluzie!
Inca nu te-ai intalnit cu colegii de clasa, doar cu cativa mai smecheri si fitosi sau golanasi care au incercat ori sa te puna jos, ori sa te impersioneze in rau.
La scoala mergi sa inveti nu sa socializezi cu colegii, deci nu ai de ce sa te stresezi inutil ca femeia prosta din povestea lui ion Creanga "prostia omeneasca". Nu urla inutil, inainte sa vezi despre ce-i vorba la scoala, cand va incepe!
Well well
Primul an de liceu,ahhh, cel mai nasol an. Sfatul meu ar fi să cauți pe cineva cu care cat de cat de înțelegi, mi-e greu sa cred ca chiar nu vb cu nimeni, probabil ca ceilalți elevi au un motiv pentru care te iubesc asa tare, încearcă sa fi drăguță, oferă teme, mâncare, pixuri, daca faceți ceva in echipa depune efort. Probabil o sa te integrezi tu, daca nu, in vreo 2-3 sapt te obișnuiești cu idea, trebuie sa vezi motivul pentru care te evita, sper că te-am ajutat, daca nu merge nu fi disperată, transferate in cel mai rau caz