| Ruxandra144 a întrebat:

Bună.Desi am reușit sa fiu repartizată la liceul și profilul dorit, sunt profund demoralizată din cauza noilor mei colegi.Acestia sunt complet diferiți față de mine, dar nu intr-un sens pozitiv, si nu cred ca mă voi putea împrieteni/înțelege cu nimeni.Majoritatea vorbesc lucruri prostești și prin care eu le pot răspunde înapoi,dar și când mai scriu câte ceva, rar, aceștia îmi ignora mesajele în cea mai mare parte a timpului.Imi fac scenarii ca ei sa considere ca sunt nasoala pentru ca nu sunt vorbăreată și ca nu ma vor baga în seama în luna septembrie dar și pe viitor, sau de la inceput aveau ceva cu mine, daca ma ignora si ca in pauze voi sta doar cu cativa colegi si pe telefon.Chiar dacă încerc sa ma ocup cu altceva pe timpul zilei,nu reușesc,nu mai am nici pofta de a manca sau a bea apa, nu mă pot concentra la nimic, mereu sunt stresata pe chestia grupului.Singurul lucru pe care l-am făcut a fost sa ma vad cu câțiva luni,dar nu cred că am făcut o impresie bună.Nu știu cum atât de mulți pot vorbi orice și fara niciun stres pe grup,iar eu o persoana timidă/rușinoasă,care nu se arunca sa scrie orice, doar ca să ma aflu în treaba, la comunicat sunt varza oricum.Credeți că ar trebui să mă stresez din cauza activitatii mele pe grup, sau sa îmi vad de vacanta și văd în septembrie cum va fi exact?

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Scrie pe grup daca simti nevoia, comunica cu ei. Poti face asta si in privat, sa te imprietenesti cu ei. Cine stie, poate chiar sunt si persoane ca tine si aveti lucruri in comun. Poate cineva este ca tine si incearca sa scape de timiditate si se baga sa scrie pe grup. Nu te mai stresa aiurea. Bucura-te de vacanta. Poti sa mai iesi cu ei din cand in cand afara. Asa o sa va imprieteniti.

| Violleta2022 a răspuns:

Este mult prea devreme sa tragi o asemenea concluzie!

Inca nu te-ai intalnit cu colegii de clasa, doar cu cativa mai smecheri si fitosi sau golanasi care au incercat ori sa te puna jos, ori sa te impersioneze in rau.

La scoala mergi sa inveti nu sa socializezi cu colegii, deci nu ai de ce sa te stresezi inutil ca femeia prosta din povestea lui ion Creanga "prostia omeneasca". Nu urla inutil, inainte sa vezi despre ce-i vorba la scoala, cand va incepe!

| AnonimulFornicator a răspuns:

Bine ai venit la liceu happy!

| VeroniMichy a răspuns:

Well well
Primul an de liceu,ahhh, cel mai nasol an. Sfatul meu ar fi să cauți pe cineva cu care cat de cat de înțelegi, mi-e greu sa cred ca chiar nu vb cu nimeni, probabil ca ceilalți elevi au un motiv pentru care te iubesc asa tare, încearcă sa fi drăguță, oferă teme, mâncare, pixuri, daca faceți ceva in echipa depune efort. Probabil o sa te integrezi tu, daca nu, in vreo 2-3 sapt te obișnuiești cu idea, trebuie sa vezi motivul pentru care te evita, sper că te-am ajutat, daca nu merge nu fi disperată, transferate in cel mai rau caz