| oareux a întrebat:

din nouhappy am si eu o problema.Defapt nu e chiar o problema, dar nu stiu ce se intampla cu mine.Acum o luna adoram stilul Goth.Ma uitam foarte des la filme de groazabig grin. Acum o saptamana intr-o dimineata cand m`am trezit am zis ca vreau sa fiu emo.Ascultam brokencyde si black veil bride. Iar ieri am auzit o melodie de dragoste si AM INCEPUT SA PLANG.Nu stiu ce e cu mine.Eu nu plang de obicei.Si de ieri am tendita sa ascult numai melodii de dragoste sa citesc carti de dragoste si sa vad filme triste. Ce e cu mine? Acum stilul goth nu imi mai place.Si inainte il adoram:X De ce mi se schimba asa des gusturile? Ce sa fac? Va rog Help!

Răspuns Câştigător
| buldog a răspuns:

Esti probabil in perioada de maturizare psihica. Acum simti nevoia de singuratate, de sentimente si emotii puternice etc. Ca sa iti revi trebuie sa vezi partea vioaie, plina de voiosie a vietii!
Iesi la o plimbare cu prietenii, co colegii...
Aculta muzica ritmica voiasa...etc.
Stiu ca este greu si ca pare mult mai bine sa stai in starea asta, dar de ce sa ratezi o perioada asa de frumoasa a vietii plangand si consumandu-te?

13 răspunsuri:
| rapidista a răspuns:

Problemele adolescenteihee hee E normal, crede-ma si eu mai trec din cand in cand prin faze de genul asta!

| hamsterx a răspuns:

Nu are nmc.nu cred ca esti singurul/singura care face asta.esti intr-o perioada de tranzitie, poate peste o saptamana o sa-ti placa alt stil...nu se stie.eu zic sa experimentezi mai multe stiluri si sa vezi dupa aceea ce ti-a placut mai mult.asa vei stii ca nu ai pierdut nmchappy bafta:*

| Raisa a răspuns:

Nu esti singurahee hee
e din cauza adolescentei si eu trec prin faze din astea oh go on
nu-i nimic cu tinehappy

| oareux explică:

ACum cateva minute am vazut cateva clipuri de dragoste.Si am plans o gramada ink mai planga...Ma sensibliteaza enormcrying

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Adolescenţa. Se manifestă prin schimbări bruşte de comportament.

| Allegria a răspuns:

Eee... ti se schimba pentru ca asa vrei tu... din cauza anturajuluihappy
concentreaza-te mai mult si dimineata nu spune"mda...azi o sa fim emo"aculti si faci ce vrei tulaughingpoti sa fii chiar 2 in 1 sau 3 in 1...sau 100000000 in 1

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Crestibig grin

| ella8212 a răspuns:

Cel mai posibil pentru faptul ca pe masura ce cresti avansezi.Mesajul tau ma face sa cred ca nu ai o varsta foarte inaintata si ca simti mai mult ca oricand nevoia sa ai pe cineva langa tine.Se intampla des toate aceste lucruri pe masura ce cresti.Tot ce trebuie e sa treci peste.Si nu am nimic cu stilul Goth, dar inca nu ai maturitatea suficienta incat sa te dedici atat de mult unui stil nu prea educativ.Ai destul timp mai tarziu pentru a fi trist si a-ti alege stilul de viata.Pana atunci nu mai lua viata ca pe o drama.

| KhloeAfterDark a răspuns:

Cati ani ai? De la varsta de 13 ani personalitatile se schimba, deoarece toti copii intra in adolescenta. Vei vedea ca si prietenii tai se vor schimba:fetele care sunt retrase vor deveni indraznete si invers, baietii, pe langa schimbarea personalitatii isi schimba si vocea.
Pune cele trei stiluri intr-o balanta:Goth, Emo si Feminina. Asculta cate o melodie de la fiecare stil.Care iti place mai mult? Apoi gandeste-te ce stil vrei sa ai cu adevarat, gaseste-ti personalitatea potrivita. Incearca sa fii tu insati!

| Aia cu cap mare a răspuns:

Te schimbi. te maturizezi.se intamplabig grin
si eu am patitwinking

| Clauditza a răspuns:

Pubertatea cred eu

| ArcAnna a răspuns:

Incearca sa vezi ce se intampla. daca tii mult la ceva nu renunti orice ar fi

| florinnike11 a răspuns:

Pai cred ca iti doresti sa ai o prietena si nu uita o sa ai... P.S. nu iti da viata ca e prea scumpa

Întrebări similare