| Utilizatorgoogle a întrebat:

Bună dragilor, am o problemă foarte mare în familie și simt ca asta mă depășește complet. Eu cu mama mea nu ne înțelegem deloc ne certăm mereu, ea spune ca din cauza mea ca nu fac ce spune ca nu am curat în cameră, dar tot timpul când eu fac ceva greșit sau găsește camera cum nu îi place ei țipă sau vorbește urat iar eu nu pot suporta chestia asta și îi comentez înapoi. Acum ne-am certat foarte tare deoarece eu am vorbit urat cu fratele meu care dădea în mine iar eu l am făcut nebun, iar mama s-a supărat ne-am certat și a zis ca nu ma mai ia cu ea unde mergea și de aici a început ceartă mare +alte chestii de familie i-am zis ca ii voi zice tatălui meu de ele (niște bârfe) și ea s-a supărat și a zis ca de acum când am nevoie de ceva sa merg la tatăl meu și de atunci nu mai vorbim. As vrea va rog sa ma ajutați imi doresc sa am o relatie buna cu ea

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa ceri ajutorul pe acest forum, ca nu vine nimeni sa-ti curete camera sau sa-ti tina parte cand ii vorbesti urat mamei, dimpotriva, aici vei fii privita ca un copil obraznic care nu-si respecta mama.
Vrei o relatie buna cu mama ta?
Atunci invata sa o respecti, sa nu-i mai raspunzi niciodata inapoi, sa faci ceea ce esti rugata si chiar mai mul din proprie initiativa, ca si ea sa vada ca esti un copil bun si respectuos.
Este urat, extremd e urat sa bagi zanzanie intre parintii tai, care se pot certa din cauza prostiilor spuse de tine si pot sa divorteze.
tu asta vrei, sa-i vezi despartiti?
Ce fel de copil esti tu daca doresti sa le faci rau, doar ca sa ai tu placerea razbunarii?

| Utilizatorgoogle explică (pentru Violleta2022):

Ceea ce nu am spus este ca și ea îmi vorbește urat, eu încerc să vorbesc cu ea și ea îmi vorbește răstit ceea ce nu mi se pare normal deloc

| darrio2007 a răspuns (pentru Utilizatorgoogle):

Are si ea problemele ei. La serviciu, cu obligatiile financiare si altele. Ar trebui sa o intelegi.
Se pare că ai fost cam răsfățată când nu trebuia.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Utilizatorgoogle):

Asta este motivul tau sa fii obraznica si sa rapsunzi urat mamei tale?
Rusine sa-ti fie, copil fara bun simt si fara respect.
Ma si mir cum de mai exista acest topic aici, de nu esti controlata si verificata pe unde umbli si ce prostii scrii online...

| angel6lust a răspuns:

Dacă nu te înțelegi cu maică-ta, ți-aș recomanda să pui mâna pe carte sau să mergi la muncă, să te muți cât de curând. Ori, poți încerca să mai `lași` de la tine pentru a se ajunge la un `armistițiu` între voi.

Ideea este că nu ar trebui să-ți pui boală pe părinții tăi doar pentru niște observații.

| gllopel a răspuns:

E atat de simplu!
Singur(a) recunosti ca gresesti, doar din ce ne povestesti noua. Esti dezordonat(a), vorbesti urat, raspunzi mamei la fel, comentezi aiurea, mai si ameninti... Si tot tu nu suporti sa te certe? Ca sa vezi!
Cel mai simplu este sa indrepti toate aceste lucruri. Ordine in casa si limbaj decent. fara santaj si altele din astea. Ba chiar ai putea sa o ajuti la treburile casei. Cat te pricepi. Oricum trebuie sa le inveti pentru ca la un moment dat vei fi la casa ta.