| Anananaaaa a întrebat:

Duminică îmi voi serba ziua de naștere. Am în jur de 10 invitați. Problema e că, o sa fie ca două tabere pentru că prietenii mei din copilărie nu se înțeleg deloc cu "noii prieteni", dacă îi pot numi așa. Îmi e foarte frică că o să se certe și chiar nu știu ce să fac. I-am rugat să se abțină de la comentarii nepoliticoase, dar rămâne de văzut.
Mă puteți ajuta?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Inimadefata a răspuns:

Asa am patit si eu, cel mai bine ar fi sa vorbiti despre lucruri interesante, sa jucati anumite jocuri gen "Adevar sau provocare" in care "prietenii noi" sa formeze echipe cu "prietenii vechi", si astfel vor ajunge sa aiba lucruri in comun..La mine a mers... oricum, LA MULTI ANI! si distractie placuta
Fundita? puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| Unknown1318 a răspuns:

Daca stiai ca nu se inteleg mai bine ii chemai separat, parerea mea, eu asa as fi facut happy

| Anananaaaa explică (pentru Unknown1318):

Pai na, nu fac 10 petreceri.

| Miky03 a răspuns:

Ana esti nebuna laughingEu una o sa ma abtin :* De dragul tau pisi tongue

| Emma4ang3l a răspuns:

De acord cu raspunsul de jos. Incearca totusi sa ii pui pe doua parti diferite. Cei care se inteleg bine intre ei pe o parte si ceilalti pe cealalta. Vor avea tendinta sa vorbeasca cu persoana de langa happy Alta modalitate nu prea este decat fie ii inviti separat fie asa sau ii pui la mese diferite cu distanta intre ei