Nu e greșit, e perfect normal, greșit este să îți placă de băiatul greșit.
În primul rând să nu te lași facută din vorbe în general doar faptele cotează.
Si daca ai mei ar avea ceva impotriva? (sa am prieten)
Ce aș putea face? Nu le-am spus.
Depinde și de relația pe care o ai cu parinții.
Dacă sunt genul de parinții cu care poți vorbi deschis despre orice poți să le spui fără nicio problemă.
Dacă baiatul are o varsta apropiată de a ta (ma refer la 15-16) nu cred că ar avea o problemă atâta timp cât nu îți va influenta oarecum scoala si asa mai departe.
Daca nu poti vorbi deschis cu ei despre anumite subiecte ai putea sa le zici ceva de genul,, daca as avea prieten ce ati face,, sau,, am prieten,, si daca reactioneaza urat le spui ca a fost o gluma
Are 15. Nu prea vorbesc deschis cât de cât cu mama. Dacă reactionează urât...mie chiar imi place de el, o relație pe ascuns ar fi o opțiune?
Eu nu îti cunosc mama dar uite ce poți sa faci, ii spui despre cineva ca are prieten si astepti sa vezi cum reactioneaza.
Daca a reactionat urat nu mai zici nimic, iar daca reactioneaza ok. poti sa zici,, eu daca as avea prieten cum ar fi,,
Sau daca ti-e frica ..ca o sa reactioneze urat si crezi ca nu o sa te inteleaga mai bine nu i spune nimic.
O sa incerc asta
multumesc!
Hee si uite asa s-a mai inregistrat un avort si peste timp se va spune "totul a inceput de la o intrebare banala".
Nu e gresit sa-ti placa o persoana, insa ideal ar fi sa vorbesti si cu parintii la varsta ta ca sa nu ajungi la alte drame pe viitor. Dupa ce faci 18 ani poti sa nu mai discuti cu ei despre asta.
)))) lol, nu aș face asta totuși îmi distrug viitorul + viitorul unui copil care sigur s-ar naște cu probleme La 18 sau după 18 ani am rămas cu ideea să încep intimitățile.
Ei sunt foarte protectivi, nu știu. sunt totuși prea protectivi și asta mă îndepărtează și așa nu le mai pot spune nici că îmi place un băiat, mă gândesc că o să înceapă altă dramă dea lor.
Hmm, prajiturica desteapta esti tu! Sa tii minte asta cand te vei indragosti pana peste poate si nu ai 18 ani inca ![]()
Parintii tai cu siguranta vor intelege prin ce treci daca vei discuta corect cu ei. Explica`le ca doar mancati bomboane impreuna si nimic altceva.
O să țin minte așa au fost și surorile mele, am exempu bun
Mama cred ca m-ar înțelege dar tata....vise
Da-ti frau liber la emotii, nu te mai intreba ce e gresit si ce e corect.E o varsta frumoasa si e pacat sa nu profiti de iubirea neconditionata pe care o traiesti in ''tinerete''. Probabil o sa suferi, dar la fel de probabil o sa fii si foarte fericita.Ai grija de tine!
Ai dreptate
, o să am. Mulțumesc mult!