| biscuiteletau a întrebat:

sad Eo nu sunt Emo dar dupa ultimul meu prieten am suferit foarte mult si incepusem sami tai venele. Acum l-am uitat.nu chiar de tot dar in mare par nu a mai gandesc la el si ba chiar imi place de un baiat si lui de mine si sunt fericita... dar tot imi vine sami tai venele. Ok atunci eram in depresie dar acum nu am motive.De Ce?crying

5 răspunsuri:
| Paradise a răspuns:

în primul rând, emo nu înseamnă să îți dai venele.
era mai frumos așa : eu nu sunt nebună, dar îmi tai venele. fii serioasă, ai 12 ani și toată viața înainte.

| biscuiteletau explică (pentru Paradise):

definitia: Emo este asociat cu un stereotip ce constă în a fi emoțional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat și cu stări de depresie, tendințe de auto-provocare de răni, chiar și sinucidere.
http://crazygirl11.blog.com/......%82%D1%8C/

| Paradise a răspuns (pentru biscuiteletau):

Degeaba cauți pe net. Fă-mă să-nțeleg thinking, după mintea ta.emo înseamnă să-ți tai venele?!

| soul2soull a răspuns:

Problema ta e ca te implici prea mult sentimental.
Viata nu se rezuma numai la baieti.
Concentreaza-te pe scoala de baieti vei avea timp.
dragostea si baietii sunt precum autobuzele ma-ntelegi big grin
Iti spun din experienta nimeni nu merita sa-ti dai venele pentru ei
de ce sa faci asta ca sa rada de tine "Uite si proasta asta si-a taiat venele pentru mine ce proasta" baieti rad pe tema asta...
arata la toata lumea ca esti puternica nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare... TOT ce am spus este un sfat daca vrei sa inveti ceva bine daca nu NU.
Tu singura iti faci viata cu mana ta tu alegi daca vrei sa fii puternica sau calcata in picioare de niste adolescenti fara minte.

| NbhdDaughter a răspuns:

Scumpo,parerea mea este ca esti mai sufletista si ai suferit prea mult si de aceea nu te-ai vindecat complet.Nu trebuie sa pui la suflet atata timp cat esti fericita acum :*. Dar e ceva care ma deranjeaza in ce ai zis.De ce toata lumea crede ca Emo inseamna sa iti dai venele si sa te sinucizi? Nu este deloc asa ceva.Si nu trebuie sa va bateti joc de Emo, pentru.ca sunt niste persoane care sufera, da? crying