| DelyDelia a întrebat:

Este la noi in liceu un baiat care asteapta la aceeasi statie ca si mine. Am observat ca se uita cam de s la mine si imi zambeste cand ma uit si eu la el. Cum as putea intra in vorba cu el? Nici macar nu ii stiu numele. Dar e foarte dragut.

Răspuns Câştigător
| Bellinda99 a răspuns:

Pai ai putea merge la el zimbind si sa faci cunostinta cu el si sa vb cu el.De ex il intrebi cum o fost azi la liceu, sau poti sal intrebi ce fel de muzica asculta.Trebuie sa fii deschisa cu el si sa fi cat mai draguta

3 răspunsuri:
| AndreeaCeMaiZici a răspuns:

Pai daca zici ca iti zambeste cand il privesti ai putea sa i zici esti sg baiat pe care il vad zambind azi de ex si in functie de ce iti raspunde continui si tu conversatia. Succes si poate e rost de ceva, sa ne anunti in caz de orice!

| DelyDelia explică (pentru AndreeaCeMaiZici):

Am facut astazi cunostinta cu el in liceu. Am mers la el sa il intreb de unde ii ca cica nu stiam laughing. A spus de unde ii si am facut cunostinta. El ii mai timid, dar dupa ore am mers pic in parc unde mi-a cerut numarul. Ms mult pentru ajutor :X!

| AndreeaCeMaiZici a răspuns (pentru DelyDelia):

Nu ai pentru ce! Va urez o prietenie de durata sa daca vrei si tu si el poate si o poveste de dragoste pe care bineinteles ca ne-o vei povesti. Te pup!