Tu vrei să-ți dedici 6 luni din viață să te schimbi să te regrete unu care acu nu prea dă 2 bani pe tine? Atât contezi?
Deci aici vad doua "probleme". Prima ar fi ca tu ai vrea o reltie cu el, iar a doua... in cazul in care nu se poate prima, ai vrea ca el sa regrete acest lucru.
Si cu ce te ajuta a doua chestie? Cu ABSOLUT nimic. Cu toate ca... daca ar fi suficient de deschis la minte, nu ar regreta nimic (:
Oricum, revenind la asa zisa problema.
Daca el nu vrea sa aiba o relatie cu tine, nu ai ce sa faci. Singura sansa ar fi sa vorbiti in continuare si apoi vedeti, poate va intelgeti si formati o relatie. Sau cine stie... poate o sa descoperi ca tie nu imi mai place de el.
Iar legat de ultima intrebare (fiind si prima), cum adica sa te schimbi? La ce? La corp? Pai tu pentru un baiat vrei sa te schimbi? :/
"Si cu ce te ajuta a doua chestie? Cu ABSOLUT nimic."
Creste egoul de divuliță
Eu cred că îți pierzi timpul.
Dacă el nu vrea o relație cu tine trebuie să accepți asta.
Daca e sa regrete, va regreta in viitor si fara sa faci tu ceva anume.
Recomandarea mea e sa nu te schimbi![]()
Tine minte, cea mai mare razbunare e sa-i arati ca iti e bine.
Asa ca, decat sa ii arati ca vrei sa-l oftici, mai bine ii arati ca iti e bine si fara el, e cea mai buna decizie
Dacă nu există iubire adevărată din suflet și inimă nu există nimic dacă te iubește cu adevărat din tot sufletul și inima lui îți dovedește dacă nu vei rămâne doar o amintire de-a lui
Probabil nici macar o amintire nu o sa ramana, daca persoana respectiva nu simte nimic pentru ea
Asta este...
Da
"Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esenţială pentru a ta."
Dacă tu ţii la acest băiat nu vei încerca să îl faci să regrete faptul că nu şi-a dorit o relaţie cu tine. Poate că sentimentele lui diferă de ale tale şi a evitat să te dezamgească intrând într-o relaţie în care nu credea. Cel mai potrivit lucru este să te comporţi cu el asemenea unei prietene şi atât.
Continuă-ţi viaţa, oferă atenţie şi altor persoane, acesta este singurul lucru pe care îl poţi face.