Am si eu 2 prieteni, si mereu le zic "sunteti cei mai buni prieteni ai mei" dar nu ma pun sa aleg.
Trebuie sa inveti sa "imparti", sa o lasi libera, nu trebuie sa te aiba doar pe tine ca cea mai buna prietena, poate sa aiba mai multi cei mai buni prieteni![]()
"Cel mai bun" este doar o expresie, nu este ceva pe care trebuie sa te bazezi, ca tu esti singura![]()
Asta difera de chestia cu mintitul, acolo te descurci singura, daca vrei sa accepti minciunile ei, sau nu, depinde si ce fel de minciuni sunt![]()
Deci, eu zic sa nu mai dai importanta, daca e sau nu o "cea mai buna prietena" a altcuiva, tu sa ai grija sa ramana cea mai buna prietena a ta, ca ceilalti nu te intereseaza
Interesant.....foarte interesant
)... Pai, scuze ca iti zic, dar " cea mai buna prietena NU te minte niciodata" daca te minte, nu-ti e nici macar prietena. Ai grija la astfel de oameni
Cautati alta prietena chiar nu merita sa fie cea mai buna prietena a ta. Si cu parere de rau iti spun ca nu e o prietena adevarata.
Am avut si eu o asa problema.Iam spus sa aleaga intre mine si cealalta. Poti face si tu asta. Bafta
coca666 întreabă: