| denyangelyce a întrebat:

FUNDA! va rog sa imi dati si mie cateva sfaturi dar nu ma jigniti sau mai stiu eu sa ma luati la misto va rogg...Este ceva foarte grav Am 12 ani iar parintii mei sunt foarte duri cu mine doar daca vorbesk mai tare urla la mine ca ridik tonu si uneori chiar imi mai dau cate una peste fatacryingcryingVara care a trecut mi-a murit unchiu si sunt foarte deprimata si trista iar un baiat de la mine din cartier care are 15 ani si jumatate mi-a fost mereu alaturi si dupa o luna dupa ce mi-a murit unchiul m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.eu i-am zis ca ii voi zice urmatoarea zi.cand sa plec.ma strans de mana m-a luat de gat si mi-a dat un sarut pasional. a doua zi i-am zis ca da vreau sa fiu cu el.De atunci mereu pe afara de sarutam.ne tinem de mana.Mereu cand imi este frig iarna cand mai iesim afara imi da geaka lui sau ma ia in brate.Parintii mei au aflat si de atunci ma lasa doar pe strada sa ies.Nu mai am voie sa merg in oras.Imi controleaza zilnik telefonul.Nu accepta note mai miki de 9 nu stiu ce sa ma faccryingMereu parintii mei ma jignesk: ma fac idioata, proasta, cur*a, nesimtita, needucatacrying Va rog dati-mi un sfat cum sa fac sa nu mai plang toata ziua si sa vorbesk cu parintii meicryingSi cum sa ma imbrak sa ma aranjez parul etc cand ies afara cu iubitu meu?:X:X plzzz rasp urgent

Răspuns Câştigător
| Honamy a răspuns:

Pfff...si prietena mea are o situatie asemanatoare daca ridica vocea sau comenteaza ii mai da una peste fata, prietena mea nu iese in drum (stau la sat) doar duminica si are 16 ani. Eu cred ca parinti tai sunt ceva mai protectori, sti tu iubirea se poate exprima in mai multe feluri. Cand eram mai mica ma certam cu mama zilnic din diferite subiecte insa acum ea a plecat in Italia si nu o vad decat o luna pe an si pe tata la fel, eu zic sa incerci sa vb cu parinti tai cat mai mult sa nu le zici niciodata ca ii urasti deoarece o sa fie si mai rau zic eu, cand te cearta incearca sa nu zici mai nimic in timpul acela daca intrebi de ce se comporta cu tine asa nu o sa iti raspunda din cauza nervilor, asa ca incearca sa te comporti cu vor ei un timp si o sa vezi ca nu o sa se simta ei mai bine daca te vad nefericita orice parinte orcat de dur ar fi tot are o inima. Iar cat despre prietenul tau, cred ca iti intelege situatia si te sustine pe plan emotional, cel putin va puteti vedea la scoala si ar putea sa te conduca pana acasa sa le dovedeasca parintilor tai ca este un baiat bun cu care te poti intelege cu adevarat.
Retine ce iti spun eu : o sa pretuiesti ceva cu adevarat numai atunci cand l-ai pierdut.

Sper ca te-a ajutat cu ceva! Succes!

5 răspunsuri:
| adriana97_5200 a răspuns:

Wow. e tragik.stii parintii mei sunt o jumatate dintra tai. imi pare rau de tine... ca si de mine eu am 13 mai am 5 ani pina ce o sa am 18 si o sa ma pot duce peste hotare mai departe de ei kiteodata ma gindesc ca e bine ca ma jignesc ca sa am de ce-i uri si o sa am de ce sa ma duc. acolo unde ma voi duce nu ma va stii nimeni, o sa traiesc singura, o sa invat la vreo universitate o sa-mi gasesc un sot si parintii mei n-o sa mai afle niciodata de mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa fiu nu stiu ce sa zic incearca sa vorbesti cu parintii tai sa ii intrebi de ce iti fac asta de te fac proasta idioata si cum ai mai zis u nu stiu ce au parinti tai scuze ca iti zic dar trebuie sa le vb sa nu iti mai dee palme doar ca ridici un pic vocea ca dara nu mor si legat de prietenul tau poate ei cred ca esti prea mica pentru a avea un prieten adica gandeste-te u ai 12 ani iar el are 5 ani nu zick ca trebuie sa te desparti de el dar trebuie sa le zici parintilor tai despre iubitul tau nu sa le ascunzi treaba asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E complicat. pai cred ca cu parintii trebuie sa vorbesti intr-un moment potrivit. cand iei note mari arata-le. daca reusesti sa-i inmoi putin poate poti vorbi pentru ca orice parinte isi iubeste copilul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si parintii mei sunt la fel oh go on. mi-au interzis sa am vreun prieten pana la varsta de 16 ani sad. Mda oh go on. Incearca sa discuti cu ei. `happy.

| Aleexaandra a răspuns:

Wow.pare ceva grav.si ai mei fac asa din cand in cand.
Cand vezi ca deja incep cu chestii de genu asta, incearca sa-i inmoi cumva.sa le spui ca ii iubesti chiar daca te cearta.si ca tu stii ca vor ce e mai bun pentru tine.si din astea.tongue

Si in legatura cu look-ul tau.happy sunt sigura ca daca tie iti place, si prietenului tau ii va placea.aici nu te pot ajuta tongue. Bafta in continuare :*