| lildex a întrebat:

imi puteti spune cum pot deveni "expert TPU" si daca e posibilthinking

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, da e posibil, de ce nu? Oricine poate fi expert dar pentru asta trebuie sa dea raspunsuri cat mai inteligente, amuzante si folositoare, sa fi activ pe acest site si sa fie votat de ceialalti utilizatori fiindca conteaza si parerea lor, sa te nominalizeze; administratorii site-ului din cate stiu ei aleg expertii acestui site...depinde de activitatea ta, sa dai dovada de bun simt, maturitate, respect si sa respecti regulile site-ului, sa nu ai greseli ortografice, etc.

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Este posibil.Trebuie sa te voteze cat mai multi utilizatori si sa ai un numar mai mare de raspunsuri folositoare big grin.

| monyk a răspuns:

Buna, din nou, am uitat sa mentionez faptul ca conteaza si funditele, sa ai cat mai multe fundite, in rest numai bine si cine stie, poate vei fi expert, bafta!

Elianna
| Elianna a răspuns:

De ce sa nu se poata!? Succes la raspunsuri folositoare si inteligente.Ai nevoie! Esti de 4 zile pe TPU.Mergi pe "comunitatea" sus pe prima pagina si vezi cam ce punctaj au expertii si de cat timp activeaza pe sit!

| Alex_7297 a răspuns:

Trebuie să te faci util şi să încerci să ajuţi prin fiecare răspuns pe care îl dai, să nu răspunzi în batjocură, să fii activ pe site.

| coddy24 a răspuns:

Fii pe site 24/24 si raspunde la intrebari... fa`te util tongue si probabil ca vei ajunge happy succes

| craniul a răspuns:

Multe multe raspunsuri castigatoare(fundite), ranku mare, puncte multe si devii expert TPUwinking

| lildex explică:

Scurt si la obiect! Va multumesc...doar ca sunt cam descurajat cand vad cate funditse are monyk16.

| didy_2216 a răspuns:

Pai trebuie sa raspunzi la cat mai multe intrebari, alti utilizatori sa-ti voteze raspunsurile&sa dai cat mai multe raspunsuri sa spunem "inteligente".

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare