Pasta de dinti pe fata, in papuci sau pe clanta usii...va merge sigur, stiu din propie experienta(eu fiind farsoarea, nu pacaliciul)poti sa ii mai machiezi sau poti incerca o farsa cu baloanele cu apa. punele sare sau piper in mancare.
aa si daca ei dorm si le pui pasta de dinti pe fata sa ii gadili cu o pana sau ceva ca apoi ei vor da cu mana pe fata si se va intinde peste tot
doar sa nu ii treziti cu rasetele voastre
inca un pont:poti folosi o pasta foarte mentolata, da o senzatie neplacuta(la fel ca guma mentolata cand o mananci, fii linistita nu se intampla nimic)sau daca nu vrei sa sufere prea mult cumperi o pasta de dinti mai dulce![]()
succes
Noaptea se doarme, se bea sau se face amor, dar daca vrei sa fii farsorul...intrati in camera unui profesor, aruncati cu oua dintr-o oala in cap, dupa care cu faina si cand se desmeticeste il scuipati si filmati cu telefonul. O sa va distrati la nebunie...
Majgalestei-scrie cate ceva haios pe fruntea fiecaruia.bineinteles despre ei.
Distractie placuta!
Uite:Cand eram mica si nu aveam ce face m-am dus la tata in camera, am luat pasta de dinti si i-am desenat pe frunte un zambet larg sa il vada doar ca a dat cu mana in somn si s-a mazgalit pe fata zici ca era clovn
poti sa faci si u la fel daca prieteni tai au simtul omorului. o sa a amintiti de asta cand veti fii mai mari![]()
![]()
Incearca sai faci sa crezi ca ai disparut si vai vedea cit de mult tin la tine!
Pai machiazai in timp ce dorm... punele pasta de dinti faleo o farsa ca s-a intamplat ceva etc![]()
Draga mea! Inspiratie de moment.Totusi alege cu grija ''victimele'', pentru ca si lor sa le placa.Atentie! Imbraca-te cu ceva lajer dar in acelasi timp calduros nu de altceva, dar ca dardaiala sa nu iti strice ''misiunea''. Bafta! Sa imi spui cum a fost. Distractie placuta! Florentina.
Baietilor fa-le buzele cu ruj, dar din acela care se sterge cu un rand de piele, foarte strident.Cand eram mica fratelui meu ii crapau buzele de la frig si m-a rugat pe mine sa ii dau ceva. I-am dat eu un strugurel, dar cand am plecat de acasa fratele meu a apelat la trusa mea si a uitat de strugurel. A nimerit cel mai rau ruj. Ia intrebati pe mamele voastre, isi mai amintesc de rujul acela verde care se facea roz pe buze! Si eu m-am tapit, am crezut ca e pentru ochi si atat am apucat sa dau la unu si brusc s-a facut roz.Am frecataaat, la fel ca si fratele meu. Uite ca si imi vene sa rad cata botu avea.Si pe buze si pe langa... Florentina.
anonim_4396 întreabă:
___qIS2 întreabă: