| Andraxandra12345 a întrebat:

Buna iubitului meu de la un timp nu i se mai scoala ce sa fac sa i se scoale cand ne sărutăm? sa fie excitat la maxim mentionez ca are 23 iar eu20

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Tu pui mana pe scula lui cand va sarutati? Sa stii ca si barbatii au nevoie de mangaieri, chiar si in zonele intime.

| Andraxandra12345 explică (pentru CodrutElian1990):

? Multumesc cel mai bun raspuns macar tu recunoști nu ca alții care dau răspunsuri la mișto...
Funda

| Andraxandra12345 explică (pentru CodrutElian1990):

Si mai anume in ce zone va ma place sa fiți mângâiați

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Andraxandra12345):

Multumesc pentru Funda.
Iti spun un banc, dar care are si ceva adevar in el.
Un director de intreprindere mai dur, a scos la concurs postul de secretara, dar nu se prezenta nimeni. La un moment merge acasa suparat. Il intreaba sotia de ce este suparat. Barbatul ii raspunde:
- Tu sti ca nu am seretara ca nu vrea nimeni sa se angajeze,
- Da stiu.
- Astazi s-a prezentat o femeie tinerica si frumoasa, care mi-a spus ca accepta postul cu o conditie.
- Si care-i conditia?
- O conditie imposibila: sa o satisfac de trei ori la rand.
- Si de ce nu ai fi de acord?
- Pai, pe langa ca te insel, tu stii ca abia fac fata la o singura partida.
- Ei, cu inselatul nu-i o problema, ai acceptul meu. Iar cu cele trei reprize spune-i ca esti de acord cu o conditie: inainte de fiecare partida sa ti-o inoade.
A purces omul la treaba si de fiecare data, incercand sa o inoade, viitoarea secretara a determinat-o sa se ridice.
Dupa succesul purtat, barbatul a mers acasa si a intrebat-o pe sotie:
- Tu de unde ai stiut aceasta metoda?
- Sa fii tu sanatos barbate! Cate asemenea noduri n-am incercat si eu sa fac pana ai ajuns drector!

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Vorbeste cu el despre problema asta, nu cu noi. El e sigurul care poate sa te lamureasca in aceasta privinta si doar impreuna puteti sa rezolvati problema.

| viavo a răspuns:

Pot fi multe motive, poate are o problema in familie sau ceva ce il macina, poate nu il mai atragi sau e monotonie. Cel mai bine e sa vorbesti despre asta cu el.