Tu pui mana pe scula lui cand va sarutati? Sa stii ca si barbatii au nevoie de mangaieri, chiar si in zonele intime.
? Multumesc cel mai bun raspuns macar tu recunoști nu ca alții care dau răspunsuri la mișto...
Funda
Si mai anume in ce zone va ma place sa fiți mângâiați
Multumesc pentru Funda.
Iti spun un banc, dar care are si ceva adevar in el.
Un director de intreprindere mai dur, a scos la concurs postul de secretara, dar nu se prezenta nimeni. La un moment merge acasa suparat. Il intreaba sotia de ce este suparat. Barbatul ii raspunde:
- Tu sti ca nu am seretara ca nu vrea nimeni sa se angajeze,
- Da stiu.
- Astazi s-a prezentat o femeie tinerica si frumoasa, care mi-a spus ca accepta postul cu o conditie.
- Si care-i conditia?
- O conditie imposibila: sa o satisfac de trei ori la rand.
- Si de ce nu ai fi de acord?
- Pai, pe langa ca te insel, tu stii ca abia fac fata la o singura partida.
- Ei, cu inselatul nu-i o problema, ai acceptul meu. Iar cu cele trei reprize spune-i ca esti de acord cu o conditie: inainte de fiecare partida sa ti-o inoade.
A purces omul la treaba si de fiecare data, incercand sa o inoade, viitoarea secretara a determinat-o sa se ridice.
Dupa succesul purtat, barbatul a mers acasa si a intrebat-o pe sotie:
- Tu de unde ai stiut aceasta metoda?
- Sa fii tu sanatos barbate! Cate asemenea noduri n-am incercat si eu sa fac pana ai ajuns drector!
Buna! Vorbeste cu el despre problema asta, nu cu noi. El e sigurul care poate sa te lamureasca in aceasta privinta si doar impreuna puteti sa rezolvati problema.
Pot fi multe motive, poate are o problema in familie sau ceva ce il macina, poate nu il mai atragi sau e monotonie. Cel mai bine e sa vorbesti despre asta cu el.