| oana_1897 a întrebat:

mi-am schimbat antivirusul, mi-am pus avg antivirus...si vreau sa stiu, cei care mai aveti, ce dati cand va detecteaza un virus. Mie imi apare:move to vault, go to file, ignore. Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege "Move to Vault" (inseamna sa treci virusul in carantina)

6 răspunsuri:
| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Am acelasi antivirus si dau '' move to vault''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai avg antivirus e ca si cum n-ai avea nimic. ia-ti Kaspersky internet security 2010. il am si merge f fain. detecteaza absolut tot ( desi pot dezactiva detectarea patchurilor, crakurilor, etc) incearcawinking cu avg nu faci nimic... sper ca am fost de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu nu este legat de intrebarea ta, dar presupun ca este unul bun: AVG-ul este un antivirus slab...deci s'ar putea sa nu iti detecteze toti virusii si cei mari cum, ar fi de exemplu cel TROIAN, nu il poate baga in carantina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu nu este legat de intrebarea ta, dar presupun ca este unul bun: AVG-ul este un antivirus slab...deci s'ar putea sa nu iti detecteze toti virusii si cei mari cum, ar fi de exemplu cel TROIAN, nu il poate baga in carantina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu nu este legat de intrebarea ta, dar presupun ca este unul bun: AVG-ul este un antivirus slab...deci s'ar putea sa nu iti detecteze toti virusii si cei mari, cum ar fi de exemplu cel TROIAN, nu il poate baga in carantina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu nu este legat de intrebarea ta, dar presupun ca este unul bun: AVG-ul este un antivirus slab...deci s'ar putea sa nu iti detecteze toti virusii si cei mari ,cum ar fi de exemplu cel TROIAN, nu il poate baga in carantina...