Pai eu sincer am mai multi prieteni baieti decat fete. stii acum daca mai esti si foarte desteapta ele acum sunt geloase si daca mai stai si cu toti baietii tot asa. mor de gelozie. cam prin asta trec si eu. incearcale sa le eviti pe cele care nu iti sunt prietene si vorbiti doar strictul necesar: buna si pa... cu cele care simti ca ai ce vorbi fiti prietene. daca nu prea te inteleg copii si nu prea ia deloc prieteni eu zic sa te ti de scoala ca de prieteni mai avem timp... lasa-i ca daca ei se comporta cu tine nasol o sa se intoarca roata si o sa pateasca odata si odata si ei la fel. papa te pup
Da si eu mai stau cu baieti mai bine,, ele zic ca nu ma imprietenesc si ma resping fiindca nu stau cu ele afara si cand ies nu ma baga in seama
Buna,Daca nu te simti fitoasa nu te doare.Le lasi in boi lor si iti vezi de treaba. Daca nu mai ai colege cu care sa te imprietenesti incearca cu baietii.Eu sunt la fel ca tine! nu am nici o prietena si ma inteleg cu baietii.Ne distram la scoala.si fetele imi spun ca nu le bag in seama si ma fac in toate felurile dar nu le bag in seama.si daca nu vrei sa te imprietenesti cu baietii incearca cu fetele de la alte clase
VulpeaDinUmbra întreabă: