| tadina125 a întrebat:

Buna,nu stiu daca sunt multe de spus sau nu dar hai sa incepem. As avea 2,, prietene" dar cum se face ca 1 fara suparare (pentru ealaughing))) ezbuciumata aiurita,adica e mult prea cuminte in sensul ca nu ai ce vorbi cu ea,eu nu am injurat si nici nu o s-o fac vreodata dar ea se supara pana si la cel mai mic lucru spus de cine va ca a intrebat-o unu care e treaba bai si se supara. Adica nu poti sa o tragi un pic sa fie, moderna' cu tine, pana acum dooar 1, vine a 2 ua.Ar fi o prietena cu care te poti comporta nu urat, stie de glume, dar nu simt cxa e o prietene adevarata. Eu nu asavea cu cine saa ma impritenesc din clasa fiindca au 2 colegi si una e fitoasa de vrei sa o dai de toti pereti, altu ce sa zic sa il arunci in locul unde nu ajunge soarele.Sunt timida si ma barfesc peste tot ca eu sunt fitoasa cand ele sunt si ma fac si barfitoare cand de fapt sunt barfitoarele cela mai mari. Intrebarea e sa nu mai am pe nimeni si a imi vad de scoala (ca eu chiar nu vreau sa ma laud )am luat si bani la olimpiada de tehnologie am, premiul 1 dar profesori (am uitat-o pe asta)plac o fata si aia cu doaua fete joaca treatu can vine doamna diriginta in ziua aia ba frate e suparata, doamna zice ca nu face diferente dar din vacanta cand vine o pupa pe ea o dragasteste si spune ca i-a fost NUMAI DE EA DOR dupa aia a spus ca i-a fost de toti.Eu oare sa imi vad de scoala pana la capat de treba mea. SCUZE DE GRESELE DAR AM CEVA LA O MANA FUNDA PT CINE MA AJUTA

3 răspunsuri:
| pufoshenia24 a răspuns:

Pai eu sincer am mai multi prieteni baieti decat fete. stii acum daca mai esti si foarte desteapta ele acum sunt geloase si daca mai stai si cu toti baietii tot asa. mor de gelozie. cam prin asta trec si eu. incearcale sa le eviti pe cele care nu iti sunt prietene si vorbiti doar strictul necesar: buna si pa... cu cele care simti ca ai ce vorbi fiti prietene. daca nu prea te inteleg copii si nu prea ia deloc prieteni eu zic sa te ti de scoala ca de prieteni mai avem timp... lasa-i ca daca ei se comporta cu tine nasol o sa se intoarca roata si o sa pateasca odata si odata si ei la fel. papakisswinking te pup

| tadina125 explică (pentru pufoshenia24):

Da si eu mai stau cu baieti mai bine,, ele zic ca nu ma imprietenesc si ma resping fiindca nu stau cu ele afara si cand ies nu ma baga in seama

| tanya136 a răspuns:

Buna,Daca nu te simti fitoasa nu te doare.Le lasi in boi lor si iti vezi de treaba. Daca nu mai ai colege cu care sa te imprietenesti incearca cu baietii.Eu sunt la fel ca tine! nu am nici o prietena si ma inteleg cu baietii.Ne distram la scoala.si fetele imi spun ca nu le bag in seama si ma fac in toate felurile dar nu le bag in seama.si daca nu vrei sa te imprietenesti cu baietii incearca cu fetele de la alte clase