" ma enerveaza toti profesorii din Romania...Sunt in a 7-a..sunt overthinker ...Cum faceti fata? "
d-apăi drăguță, la asemenea geniu nervos, clar NU facem față!
Pe majoritatea din generatia actuala va deranjeaza profesorii, pentru ca va credeti mai destepti decat ei.
Problema nu se pune la faptul ca ne credem mai destepti, deoarece vorba aia, un profesor e trecut prin viata si ca si nivel de cunostinte clar e mai destept, insa problema reala vine atunci cand nu intelege ca ai si tu zile mai proaste si poate nu poti lua o nota mai mare intr-o zi. Deseori am fost criticata din cauza anxietatii mele.
Nu neaparat. Si eu sunt intr o situatie aproape la fel ca a ei si suntem cam de o varsta. Nu ca am ceva cu profesorii mei. Stiu ca e zicala aia "asculta de cei mai invarsta care au experienta", dar unii chiar o iau pe aratura. Generatia Z nu este la fel ca celelalte generatii. Majoritatea sunt timizi, altii mai indiferenti, mai obraznici etc. Asta nu inseamna ca ne credem noi mai destepti. Poate mai sunt unii care da rebeliunea in ei si incep sa se creada mai destepti decat toti ceilalti.
Domnule darrio2007. Am 22 de ani, si crede-ma ca am fost supusa la ce povesteste acest copil. Am avut o profesoara foarte laudaroasa din cauza ca a terminat o amărâtă de facultate si tot liceul m-a tocat. Vorbea jumatate de ora despre Dumnezeu, un sfert despre lămâi si bicarbonat, si un sfert faceam probleme pe care nimeni nu le intelegea. Si când ne scotea la tabla, logic ca ne intreba din materia pe care ea nu a fost in stare sa o predea. Si ghici ce? Nimeni nu poate sa faca nimic in cazul acestor specimene. Toti elevii eram scosi in fata clasei, si umiliti de dânsa. Si chiar si acum, dupa ce am terminat liceul, pot sa spun ca stiam si atunci, si acum, mai multa materie deât stia acea profesoara. Mă ajuta mai mult o definitie din carte, decât orele pe care le făcea ea. Crede-ma ca unii profesori, sunt si prosti. Nu trebuie sa ii respectam doar pentru faptul ca sunt profesori
De acord cu tine. Si profesorii sunt oameni cu defecte, ca oricare din noi. Diferă caracterul fiecaruia, nivelul de cunostințe, modul de a asocia cu elevul sau chiar in societate.