| roxanagabriella1 a întrebat:

Buna:*. O problema cam maree.Luna asta eu si prietenu meu facem 5 luni:*. Ma iubeste. dar nu stiu eu.La-m iubit enormm.pana cand mi-a aparaut prietenu lui.straight face. Nu va ganditi ca e singuru lui prieten, Ei stau in grupa si pe dansu de care este vorbahee hee. se cunosc de mult.Problema e ca se cam da la mine.straight face. Si nu stiu ce sa cred dar. m-am cam indragostit de el. O sa renunt la iubii.:-s.Ptr el,. pentru ca-l iubesc preeaaaa multtt:X:X. Dar. mie fricaaa daca. isi va bate jocc.si nu stiu cum sa-i zic lu iubii. ajutati-maaacrying(((.

Răspuns Câştigător
| xqevilkissworldx3 a răspuns:

Spune-i iubitului tau ca tii la e dar relatia voastra s-a cam departat. si dupa aceea incearca sa te apropri de prietenul lui daca iti place de el. Funda?big grin

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PrecioussGirl a răspuns:

Sfatul meu e urmatorul.
daca inca il mai iubesti pe iubi tau macar un pic ramai cu el. de ce?
sa zicem ca prietenul lu iubi nu isi bate joc insa daca sa zicem relatia cu el nu va merge. pur si simplu nu va potriviti. ce faci?
iai pierdut pe aman2.
si da poate ca prietenuil lu iubi isi bate joc sau chiar iobi la pus ca sa te pune la incercare cine stie.happy

| Cåpåċεl a răspuns:

Hai ma Rocsii de agiti atata pentru Țapu dar cu Ovi care te iubeste cum ramane?
O sa ii frangi inima \damn it/.
Te inteleg ca te-ai plictisit de el dar... OffI don't want to see
Mie asa mila de Ovi.
Nu stiu ce sa zic...Fai doar ce iti zice inima.

| kkkmakafull a răspuns:

Lasa'l pe prietenu'so in pace nu prietenu'so a fost cu tine 5 luni si te iubeste ci actualul a fost cu tine 5 luni asa ca iubeste'l numai si numai SI NUMAI! pe el si cand te inseala doamne' ferlaughing inseala'l si tuh cu prietenu'sorolling on the floor

| lewiscristian_4963 a răspuns:

Cel mai bine e sa iti asculti inima! eu daca eram in locul tau nu renuntam la relatia de 5 luni deoarece:iti dai seama ca isi v-a strica relatia cu prietenul lui din gelozie? risti sa se faca dusmani si u esti prinsa la mijloc! asa ca mai bine ramai cu cel de 5 luni asta daca intr-adevar il iubesti!