| Loredana96 a întrebat:

Buna peste o luna si 2 zile se va implini un an de cind iubitul meu a muritcrying.Am suferit si am plins 3 luni de zile,ii scriam scrisori in care scriam ca nu voi mai iubi pe nimeni,intr-o zi nu mai puteam rezista si intr-o scrisoare am scris ca il urasc ca m-a parasit, ca m-a lasat singura.Nu am avut parte de incurajare din partea parintilor, avind 14 ani mama si tata nu au atras atentia pentru ca credeau ca eram simpli prieteni.Prietenii mei m-au sustinut in primele zile dupa moartea lui dupa asta au si uitat ca el a murit.Am incercat sa trec peste.Dar in noiembrie am cunoscut un baiat care m-a facut sa trec peste.Din noiembrie sintem impreuna si avem jumatate de an.Deja incep sa uit, sint zile cind imi amintesc de el si atunci pling.Ma gindesc doar ca am spus ca nu voi mai iubi pe nimeni,dar sint cu alt baiat deja.
Si chiar daca sint cu alt baiat el inca e in inima mea, si nimeni niciodata nu imi va putea umple golul din inimacrying

1 răspuns:
| Zambeste142 a răspuns:

Durerea cea mai mare se simte atunci cand cineva te paraseste si nu iti mai vorbeste, ceea ce trebuie tu sa faci e sa-ti dedici sentimentele noului tau iubit, sa n u mai asculti melodii triste, iar daca iti vine ganduri cu el, gandeste-te la lucrurile amuzante pe care lea-ti facut nu momentele triste cand te-a parasit. Incearca sa-ti traiesti viata proprie nu viata pe care ai trait-o in trecut, ai 14 ani si nu merita sa-ti usuci ochii pentru cineva care nu si-ar dori asta. Cred si sunt sigura ca poti sa traiesti viata fara umbra lui, daca lasi pe acest nou iubit sa fie in inima ta complet.