anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara.
A cumpărat cineva vreun telefon de pe eMag în rate?
Aş dori şi eu mai multe informaţii, de aceea întreb.

15 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am cumparat foarte multe in rate. Si telefoane si piese de computer si imprimante, etc.

| Neo12 a răspuns (pentru Salontanul):

Vreau şi eu mai multe detalii despre un telefon.
Vreau să-l cumpăr tot aşa, în rate.
Ce modalitate de facturare ai ales acolo?
Ai ales garanţia aia plus?
Ai dus vreun obiect în service?
Când vine curierul ce te pune să faci?
Cum plăteai rata? Eu vreau să o plătesc cu cardul (dacă am card de la ING, pot?). Ce modalitate aleg acolo ca să plătesc?
Ce acte prezentai atunci când venea curierul?
Dacă pun mai mulţi bani pe card şi pentru luna următoare, o să-i extragă ei automat?
Eu o să comand un telefon cu cuponul unui pensionar, iar cardul este al tatălui meu. Trebuie să-i spun ceva curierului în legătură cu asta?
Aştept să-mi răspunzi la astea, o să-ţi dau şi fundă.

| Salontanul a răspuns (pentru Neo12):

Il poti cumpara in rate numai cu cardurile afisate de ei. aici scrie cu ce carduri si cate rate: http://www.emag.ro/info/plata-cu-cardul-in-rate-fara-dobanda
Este vorba de cardurile de cumparaturi si nu de cardurile obisnuite, de salariu sau pensie. Daca ai un asemenea card poti plati in numarul de rate inscrise pe link-ul de mai sus. Daca nu poti plati intreg la ei si tu sa returnezi banii la banca ta in rate cat te lasa banca dar vei plati si dobanda. Daca este in rate egale fara dobanda (cardurile inscrise pe site la link-ul de mai sus) platesti doar suma toatala fara dobanda impartita la numarul de rate. Magazinul te anunta prin SMS-uri care este stadiul comenzii si curierul te suna dupa o zi sau doua de la comanda sa-ti spuna ca a sosit. Eu sunt mai aproape de un magazin eMag si in 24 de ore mi-a sosit. La curier trebuie sa prezinti Cartea de Identitate si banii daca platesti cu cash. Banii pusi pe card se extrag in rate egale. Tu poti sa pui si pe toti. Ca sa platesti totul o data trebuie sa-i suni si sa-i anunti. Cuponul de pensionar n-are nici un rol in toata activitatea. Am cumparat si obiecte cu garantia plus. N-am dus nimic pana acum in service dar dupa 1 ianuarie intentionez sa trimit un monitor. Daca mai ai intrebari poti si sa ma suni la un numar ce ti-l las pe privat ( in sectiunea mesaje).

Tot n-am înteles dacă pot plăti cu cardul ăsta de la ING. Spune-mi mai exact, dacă se poate.
Dacă n-am alt card în afară de cel de la ING, ce fac?

Poti plati dar nu in rate. Platesti totul si daca banca accepta (nu stiu conditiile bancii) poti plati la ei in rate dar cu dobanda ca bancile nu dau fara dobanda de cat pe o perioada scurta 40-60 zile.

Ştii cumva de unde pot lua un card din cele specificate de ei?

Mergi la Banca Transilvania. Este fara comision. Dar poate dura pana 15 zile sa-l primesti. Trebuie sa ai si un venit lunar.

Dar dacă merg într-un magazin eMag, îmi pot da ei card?

Asta nu stiu cum este. Au cardul asta: http://www.emag.ro/info/plata-cu-cardul-in-rate-fara-dobanda#tabs-garanti
Suna la ei si intreaba-i (la orice ora)
Telefon fix: 021 200.52.00
Telefon mobil:0722.25.00.00

Off, ok. Tu ai card din ăsta sau cum plăteai?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da. am si la Transilvania si la Raiffeisen. La Raiffeisen imi ia 1, 5 lei pe luna.

Care ţi se pare mai ok?

Transilvania ca n-are costuri suplimentare.

Ştii de unde pot achiziţiona Card Avantaj?

Doamne! Ti-am dat link cu toate cardurile de la ei! Uite: http://www.emag.ro/......ra-dobanda
Ai acolo si numere de telefon unde poti sa-l obtii.