Salut!
Trebuie sa te obișnuiești cu gândul și să mergi mai departe.Gandeste-te că prietena ta pleacă într-un loc bun pentru dezvoltarea ei că persoana.
Ca să nu mai fii trist, fă-ți prieteni noi care au pasiuni comune cu tine, investește timp in hobiuri care îți aduc bucurie în suflet și lucrează la un proiect de viitor.Fa sport, citește cărți și ocupa-ti timpul într-un mod cât mai util.
. și, iată, nici nu trebuie să dai 150 de lei/50 de minute de conversație la psiholog. ai primit, deja, sfaturile cele bune...
Sa te bucuri pentru ea ca va avea o alta sansa in Franta si posibil sa o revezi in anul viitor, cand este urmatoarea vacanta.
Inteleg sa fii trist cand este bolnava, cand afli ca-i pe moarte, dar cand merge la ceva mai bun si la o viata mai frumoasa, chiar ar trebui sa te bucuri pentru ea.
Amintirile ma vor chinui cand va pleca. Ai hotărât tu deja, ce vor face amintirile cu tine. Dacă tu si hotărât așa, așa va fi.
Ce as fac sa fiu mai putin trist? Bucură-te de orice clipă pe care o mai ai de trăit cu ea, până pleacă. Asta te va face să ai amintiri fericite cu ea.
Când îți pasă cu adevărata suferi sau mai ales dacă iubești cu adevărat acolo deja te face milioane și milioane și milioane de bucăți este groaznic de rău de tot apoi îți revi puțin si iar te faci milioane și milioane și milioane și milioane de bucăț iar te aduni puțin după iar te faci milioane și milioane de bucăți și tot așa pana devi scrum este groaznic.
Acum intrebarea este da o iubesti?
Daca da nu ar trebui cateva mi de km sa va desparta nici macar daca e la capatul globului, adica de asta toata lumea are telefoane in ziua de azi.
Chiar si daca nu o placi si este doar prietena eu asi fi tinut-o la curent mereu cu ori ce noutate, chiar daca sufar ca nu este langa mine.
Ori cum eu cred ca tu simti ceva mai mult pentru ea decat crezi si ar fi bine sa ii marturisesti sentimentele tale (daca cumva o placi) inainte sa plece.
Candva cine stie poate o vei revedea si niciodata nu ai de unde sa stii cum se iveste ocazia sa te duci in franta pentru a munci, a locui, a invata, etc...