| Loredana122 a întrebat:

si vreau cateva pareri : AM o prietena buna, despre care lumea vorbste urat (bine nu totii dar cateva persoane ), si imi zic ca ar trebui sa ma indepartez de prietena mea pentru ca ea are multi iubiti si e cu capu pe sus etc. Dar cum era de asteptat eu nu vreau asta, vorba aia : "Lumea te critica fara sa te cunoasca!", mie mi se pare o persoana foarte de treaba, caruia ii place sa isi traiasca viata din plin fara sa-i pese de ce zic altii si de aia poatesunt invidiosi unii pe ea thinking, oricum e adevarat ii plac baieti are multi iubiti, in fecare luna altu dar nu o consider "usuratica" pentru ca thinking nu stiu cum sa zic., deci am niste intrebari
1. Prietena mea chiar este cum spun altii (din descrierea facuta de mine)?
2. Are o influenta rea asupra mea?
3. Eu invat bine, iar ea nu, anul' asta am ajutat-o un pic (amadoua clasa a 7-a), sunt manda de ea, a luat mentiune, dar lumea zice acum ca ea ma foloseste doar ca pe "tocilara" ei " desi ea a plans la sfarsitul anlui si mi-a multumit cu lacrmi in ochii pentru ca am ajutat-o", deci nu ma foloseste nu?
4. Unii oamnei tin cu mine, o vorbesc pe ea de rau si invers, eu sunt "fata isteata", ea "rebela" asa ca toti zic ca nu ne potrivim, ce sa fac? crying.

Răspuns Câştigător
| Alexandra4012 a răspuns:

1. Prietena ta poate ca e sau nu cum spun altii. Tot ce trebuie sa faci e sa faci un fel de sedinta: ii aduci si pe acei prieteni, dar si pe prietena ta si vorbiti despre aceasta problema.
2. Daca tu simti ca te-ai schimbat mult de cand esti prietena cu fata aceea, inseamna ca are o anume influenta asupra ta. Ea poate fi si rea si buna.
3. Sincer nu cred ca te foloseste. La fel ca in alte prietenii, una dintre fete e mai buna la scoala si incearca sa o ajute pe prietena sa la scoala. Daca fata o face pentru ca asa simte...nu e nicio problema.
4. Ar trebuii sa-ti asculti inima. Daca inima ta zice ca acea prietena te foloseste, o indepartezi usor de tine. Daca ea zice ca prietenii tai se inseala, incerci sa-i convingi si pe ei ce fel de persoana e prietena ta. Funda?

0 răspunsuri: