| claudiu1999 a întrebat:

Buna seara ce inseamna ciclu nu spuneti prea multe ca am 11 ani va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi acest topic

Răspuns Câştigător
| Piticaaa a răspuns:

Intrebi de ciclul menstrual. Iti va veni si tie destul de curand. Te vei trezi intr-o zi ca esti patata pe chilotei, si te vei speria. Trebuie sa folosesti absorbante, si schimba-te macar de 2-3 ori pe zi. Mai ales vara, cand transpiri. Fa dus seara si daca se poate, si dimineata. Acum depinde de fiecare persoana: te vor durea burta, spatele, capul. Eu am si o ameteala specifica, adica imi dau seama cand imi vine datorita acestei ameteli. Iti recomand sa vorbesti cu mama ta despre subiecte de genul acestahappy E cel mai bun sfatuitor.

10 răspunsuri:
| JustShadows a răspuns:

laughing))))Doamne...MeteoPustiu,chiar nu te-ai putut abtine nu?rolling on the floor)Faza cu "Asta se intampla decat fetelor ba puta"m-a amuzat tare, pentru ca...am un prieten care are un motanel cu numele asta"Putza"laughing))rolling on the floor. Dar sa revenim la ëxplicatiunile"tale destul de.consistente,lasa baiatul ca-l speri, cine stie ce a auzit si el despre fete si tu i-ai spus de sutiene si chilotei, amuzant raspuns, dar totusi numai fii asa dur!laughing)

| Piticaaa a răspuns:

Adevarat MateoPustiu.laughing Acum vad si eu ca e baiatrolling on the floor Am vorbit ca pentru o fatalaughing

| Piticaaa a răspuns:

Aaaaaaaaalaughing bine atunci da-mi funda, te roglaughing

| SelenaGomez1999 a răspuns:

Aloooo esti baiat! Daca erai fata iti venea ciclul! Off doamne ce ai esti homosexual de la 11 ani? Te intereseaza problemele fetelor?

| SweetCherry a răspuns:

Bai nu o sa ii vina lui ciclul laughing asta e baiat il cheama Claudiu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor
Doamne, Doamne.
Nu iti faci griji, pasarica, cand o sa vina timpul mama si profesoara ta de biologie or sa iti explice totul.
As vrea totusi sa iti raspund la intrebare, dar nu stiu la ce ciclu te referilaughing. ciclul de spalare, ciclu din ala cu roti, cum ar fi monociclu...***
Haide sa fim seriosilaughing.
Ciclul menstrual, asa cum este numit..."pe stop","pe roz","pe rosu" etclaughing...este ceva care ti se intampla o data pe luna timp de o saptamana in carevaginul tau elimina ovule.Adica acesta este un semn ca organismul tau funcioneaza corect si sanatos. Iar ca sa nu iti murdaresti pantalonasii de sange, trebuie sa folosesti un tampon. Exista numeroase tipuri de tampoane, insa cand o sa vina timpul potrivit adica prin clasa a 6-7 asa profesoara ta de biologie, o sa iti dea un manual despre menstruatie, un tampon pentru inceput, adica unul mai gros, pentru ca la inceput o sa iti curga mai multlaughing banuiesc, unul pentru sfarsit etc.Aceasta scurgere a sangeluli practiv, este insotita de o durere de spate, la unele fete, durere de vagin, abdomen, iar la altele sa nu se simta nimic.
Doar atat iti pot spune la 11 anilaughing. Cand te faci mai mare, intelegi tu cum sta treaba cu ovulele si sperma si ce afecte au contofirea acestora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Eu acum am vazut ce nickname ai...Esti baiat si te intereseaza ciclul menstrual? Asta se intampla decat fetelor ba puta. Tie eventual o sa inceapa sa iti creasca par deasupra putei, adica in zona pubiana, la subrat, pe fata, la cur, adica peste tot, sa nu dai cu lama, ca o sa iti creasca si mai des, o sa incepi sa transpiri ca un tractorist, o sa ti se mareasca putulica, iar partea cea mai importanta este ca pe langa ca o sa ai erectii, adica puta ta dintr-un viermisor mic, zgribulit acolo in chilotiei, se face un pic mai mare si tare, iar daca o agiti putin, sau vezi o poza cu o femeie fara sutien sau *** la varsta talaughing daca vezi o femeie in chiloti, o sa iti curga ceva din ea.Se numeste sperma, iar intervalul de 10-15 secunde in care curge, este foarte placut.Se numeste ejacularelaughing...
Bai nene, Am ajuns doctor acilealaughingInvat copii la prostii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Imi fac doar datoria...

| claudiu1999 explică:

Is fata dar is pe contul lui varul meu

| Comanescu_Eliza_1990 a răspuns:

pai o sa ti se intample ori mai devreme ori mai tarziu la toate fetele se intampla asta