| CannbalCorpse a întrebat:

Bună seara TPU, am şi eu o problemă, vreau să port lentile de la 13 ani jumătate pot purta şi aş vrea să ştiu nşte lentile mai ieftine care să mă ţină cât mai mult, Am mai vauz pe TPU raspunsuri de genu :eu am dat 100 lei pe 10 lentile cu 30 purtari ( vreau linkul site-ului)
Şi aş vrea să ştiu tot despre ele şi ingrijrea lor! Costă vreo taxă in plus dacă imi aleg culoare. că eu vad că nu.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La varsta ta, purtarea lentilelor de contact este foarte costisitoare. Globul ocular creste si trebuie ca macar o data la doua luni sa mergi la un consult oftalmologic care sa stabileasca noile dimensiuni ale lentilelor si sa le schimbi. Nu iti poti cumpara lentile care sa fie purtate indelungat si nici lentile ieftine de pe internet, ci numai lentile de cea mai buna calitate pe care sa le schimbi des (uneori e nevoie chiar lunar).

| Gyuliano a răspuns:

Are dreptate "Brigaela" si eu port lentile de contact destul de scumpe si le schimb in fiecare luna. Dau cam 600 ron pentru 6 luni. Daca cumperi "made in china " ai sanse sa faci diferite boli la ochi si apoi sa nu mai poti purta niciodata. Ai grija ca nu e de glumit cu ochii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.lens.ro/Purevision_6_buc
Astea sunt cele mai bune si de tipul pe care le port eu! Cand te duci prima data la consult, medicul oftalmolog este cel care decide la cat timp sa revii sa te verifice! Chestia e ca trebuie sa te duci la medic, ca sa iti stabileasca dioptria si iti va da (cel putin asa mi-a dat mie) un ghid despre cum sa le ingrijesti!
La unele cabinete consultatia este gratuita daca dai comanda de ochelari sau lentile, imediat dupa consult!
Pentru mine, astea sunt lentilele cele mai bune, accesibile si comfortabile! Vezi si mai multe detalii acolo la link oricum!