| Krone a întrebat:

Buna seara TPU. Pot verifica un colet ajuns de la cargus? Adica sa ma exprim mai bine. Daca pot sa-l desfac sa vad ce este inainte sa platesc. Ca mi s-a intamplat de multe ori cel mai recent am comandat o tableta si mi-a venit o tigla de casa! Nu-i problema de bani. Dar vreau sa stiu daca pot sa il deschid in fata la curier. Sa vad daca este ok. Tin sa precizez ca este de pe Okazii comandat. Dau funda si rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Pachetul nu-l poti deschide, in fata curierului, ca nu-i problema lui si pana nu-l platesti, nu te va lasa sa-l deschizi.
Curierul nu-i vinovat daca ti s-a spus din nou o caramida in loc de tableta.
Esti sfatuit cand cumperi pe pe site-uri ca olx si okazii sa nu cumperi nimic prin curierat, mai les daca este de valoare mare, ca risti in 90% din cazuri sa iei teapa.
Din pacate, curierul este singurul nevinovat din tranzactia asta, el avand obligatia sa-ti predea pachetul si sa ia banii.
Pe okazii.ro si olx.ro NU se dau comenzi, ca nu-i magazin!
De acolo cumperi doar vechituri sau gunoaie, vandute ca cine stie ce "bunatati".

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ai comandat deja? Trebuia sa ceri cu verificare, este o opțiune care se plătește in plus, dar nu cu mult.

| Krone explică (pentru Bondarel99):

Deja am comandat! asta e faza
..cum sa fac va rog!?!

| Bondarel99 a răspuns (pentru Krone):

Ce ai comandat? Cat ai de platit?
Tu poti refuza coletul dar nu e frumos fata de cel care l-a trimis pentru ca el va trebui sa plateasca transportul dus intors degeaba. Nu ai de unde sa stii ca e tepar, poate e o persoana serioasa. Daca e mica suma zic sa iti asumi riscul.

| OldSoul a răspuns:

Ceri livrare cu verificare, iar asa vei putea verifica coletul.
In caz contrar, nimeni nu te va lasa sa deschizi coletul, deoarece daca tu il refuzi, e posibil ca vanzatorul sa refuze preluarea acestuia inapoi iar iei vor iesi in pierdere asa.

| Krone explică (pentru OldSoul):

Deja am comandat! asta e faza
..cum sa fac va rog!?