Tuturor ni se intampla asta, asa ca, nu te minuna, ca nu esti special si nu-i nimic iesit din comun.
Unii tinem mintele visele, altii chiar reusim sa le interpretam, altii ajuns sa si el vada impinite samd.
Am avut vise care se repetau la 4-5 ani si s-au indeplinit dupa 20 de ani. Norocul meu a fost ca le-am descris cu mult inainte si in momentul cand s-au intamplat, familai stai deja despre ce este vorba.
Nu e mare chestie.multe persoane au asa ceva, mai ales daca esti in perioada de pubertate(pubertezi). Poate insemna şi că eşti o persoană intuitiva.
Nu te lega la cap daca nu te doare. Procesul e fix invers. Ai 5 senzori: vaz, miros, auz, tactic, gustativ. Acesti 5 senzori capteaza informatii constant, fie ca dormi fie ca nu. Cand dormi, intri in niste clicluri de somn care dureaza o ora jumate aproximativ, si au 5 etape, penultima dintre etape este cea a visului pe care-l descri tu, In functie de datele captete de senzori dintr-o serie de evenimente trecute, care puteau sa se petreaca mai de mult, sau in ziua precedenta(de regula) sau poate chiar in timpul stadiilor precedente ale ciclului de somn, creierul tau iti trimite un raspuns in stadiu acesta. Uneori ti-l amintesti cand te trezesti, alteori cand ceva similar(ceea ce e pura coincidenta de regula) se intampla, e posibil sa-ti amintesti de raspunsul respectiv, care sa fim sinceri, e foarte ambigu si devine din ce in ce mai ambigu cu trecerea timpului. Ei bine, in momentul cand in starea de veche acel lucru se intampla in care tu-ti amintesti de vis, cumva creierul tau face legatura cu visul sau mai de graba sa zicem cu starea respectiva de somn procesata pe subconstient. In momentul respectiv tu incepi sa ai impresia ca ti s-a mai intamplat acel lucru. Dar e doar o impresie. E ca si cum creierul tau ar face pe dracu in patru numai sa-ti dea tie senzatia ca ai mai trait senzatia respectiva. Adevarul este ca memoria respectiva este distorsionata.