Buna,
Da-mi voie sa imi cer scuze pentru ca iti voi raspunde evaziv insa, din punctul meu de vedere, persoanele triste pot rezolva "tristetea" doar printr-o schimbare de comportament, schimbare care este bine sa vina in cunostinta de cauza dar mai ales de propria persoana (in traducere, este nevoie sa te cunosti sau sa apelezi sa un cadru specializat care te poate ajuta sa te cunosti mai bine).
Personal, iti recomand psiho-terapia.
stiu, suna "pompos", insa, asa cum vezi, lumea crede multe prostii si cert este ca aparentele inseala... nu este nici-o problema daca faci psiho-terapie ba mai mult, sa vezi ce bine o sa iti para in viitor, cand nu vei avea nevoie sa te gandesti la fericire pentru ca o vei trai, te vei bucura deja de ea... dar, asa cum am scris, este nevoie de o alta perspectiva asupra lucrurilor iar asta presupune si niste schimbari pe care eu cred ca este mai bine sa le iei acum decat dupa ce mai trece timpul si se acumuleaza altele si altele si altele.
Inca odata imi cer scuze, stiu ca nu asta doreai sa "auzi", insa discoteca, clubul, pub-ul si altele asemenea nu vor face decat sa iti aduca buna-dispozitie pe moment, sau poate pentru o seara iar a doua zi, "ciu-ciu".
Daca, insa, urmezi sfatul meu (si te tii de treaba la terapie -unde nu este mare diferenta fata de scoala: primesti niste sarcini pe care le rezolvi pana cand lucrurile se pun in miscare pentru binele tau-) te asigur ca te vei distra si la disco' si oriunde va fi cazul de distractie sau de orice altceva ce ti-ai putea dori. ![]()
In orice caz, sper ca zambetul sa-ti lumineze, din nou, in mod constant, chipul. ![]()
O seara minunata iti doresc si inspiratie in alegerea ta!
P.S. Ca fapt oarecum divers dar care te poate ajuta in problema ta, iti recomand sa vizionezi filmul "The secret", productie 2006 (il gasesti si subtitrat, gratuit, cu o cautare pe Google).
In principiu este vorba despre puterea gandului, a intentiei, etc. si cred ca o sa te ajute (in masura in care intelegi ceea ce autorii doresc sa transmita -facand, desigur, rabat de la "spiritul" de marketing autentic in care este produs filmul-).
SecretName1234 întreabă: