Mda mi se intampla si mie eu cred ca imaginatia lucreaza aici asa ca, cand esti singura si te simti urmarita cum ai zis imagineaza-ti ca e langa tine un protector un inger, o persoana, un personaj dintr-un joc sau film, gata sa te apere in orice moment. Te-ai simti mai bine eu asa fac pacalim imaginatia sa zic asa
Mai eu nu stiu ce sa zic si nici ce sa cred, mi cam da dubii afirmatia ta si nu stiu daca sa te cred sau nu pentru ca nu am mai vazut sau auzit ceva similar.In orice caz, noi membrii TPU nu prea avem ce sfaturi sa-ti dam, daca este adevarat atunci cel mai bine ar trebui sa te consulti cu un psiholog sau cu un preot.
Eu zic ca esti putin diferita. Am si eu impresia ca sunt urmarita dar vezi tu cand sunt singura ca si cand as avea un gardian de corp uneori vad umbre..si am deja a vu..nu ai nimic cred eu. Traim intr-o lume plina de posibilitati... oricine poate fi special
Buna! Nu cred ca esti nebuna...si mie mi se intampla uneori sa vad lucruri care nu exista sau sa am senzatia ca sunt urmarita.senzatiile de genul acesta pot avea diferite cauze una ar fi ca te uiti la prea multe filme de groaza sau ai avot o trauma cand erai mai mica ...nu stiu exact.Dar pot sa te duci sa te consule un psiholog.