| 000M1ha3la a întrebat:

Sunt in primul an de liceu.Am foarte mari emotii.Imi puteti spune la ce sa ma astept acolo.Cum sunt persoanele,cum pot sa imi fac prieteni, etc

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Chiar nu ai de ce. Gandeste-te, poate in situatia ta sunt si ei. Analizeaza putin clasa, si uite-te dupa persoane care ti se pare ca ti-ar semana la personalitate, apoi baga-te in vorba cu ei/ele. Gen : cum te cheama? etc etc. si e usor deoarece te poti pune in banca cu respectiva persoana si-ti va fi mult mai usor sa te impritenesti. Multe din prieteniile stranse se nasc la liceu. Deci nu pierde sansa sa socializezi.
Succes!

| 000M1ha3la explică (pentru Adry05):

Multumesc mult pentru sfaturi

| Rizer a răspuns:

Cand am fost eu in clasa a9a,eram foarte emotionata,si aveam o frica in mine,m-am dus cu mama la deschiderea anului scolar, o gramada de lume, o gramada de copii, nustiam nimic de liceul acela nu cunosteam pe nimeni, nu am cazut cu niciunul din colegii de generala, cu unii da dar nu am cazut in aceeasi clasa! Pe urma am inceput orele, atunci se facea de la 8 pana la 3 si ajungeam pe la 4 acasa,rupta de foame,mancam si la scoala dar prea putin,pe urma apucate de teme, de invatat, ma puneam in pat noapte tarziu, profii nu's chiar atat de "rai" la inceput, diriginta sau dirigintele o sa se poarte frumos cu voi ca sunteti bobocei, orice problema o sa aveti sa-i spuneti.Toti o sa va incurajeze si o sa fie bucurosi(profesorii) ca ati ales liceul acela! O sa vina balul pe urma! O sa fie frumos! Succes!

| 000M1ha3la explică (pentru Rizer):

Multumesc mult si eu sunt foarte emotionata exact cum ai spus tu

| Anton_Elisa_Andreea_1993 a răspuns:

Primele saptamanii vor fii mai grele pana te obisnuiesti cu colegii si profesorii. Este important sa creezi o buna prima impresie asa ca fii draguta cu toata lumea, incearca sa iti faci prieteni buni si sa te adaptezi cat mai usor. Fii tu insati si nu te lasa coplesita de emotii. Liceul e super, o sa vezi! succes! happy

| 000M1ha3la explică (pentru Anton_Elisa_Andreea_1993):

Multumes mult, sper sa ma descurc