Buna.
Și eu am multi prieteni pe Facebook și am făcut modelling in trecut însă nu am avut niciodată astfel de probleme.
Ai un motiv real pentru care ai putea fi îngrijorată?
Faptul că ai vizibilitate cu siguranță te poate ajuta in contracte... Sunt persoane care te pot vedea și placea acolo, care te pot alege și pentru că ai mulți urmăritori și astfel le faci publicitate și în media. Poți face o pagină privată și una în care doar să te promovezi daca asta te face sa te simți mai ok.
Cum spunea și un alt răspuns, ai grija sa nu îți pui informațiile private și ar trebui ca totul sa fie ok.
Succes!
Mereu vor exista astfel de persoane invidioase. Tu fii tu, iar atât timp cât ceea ce postezi nu lezează integritatea ta sau sau a altora, go for it girl.
Eu chiar nu i-aș șterge să vadă ce bine îmi merge și nici nu trebuie să răspunzi mesajelor răutăcioase daca apar. "Prieteni" din ăștia care au ei o părere mai corectă despre orice și caută motiv de bârfă o fac pentru că au o viață plictisitoare, își doresc ce ai tu și nu pot avea.
Ceea ce postezi nu trebuie sa se alinieze cu viziunile și părerile tuturor, ci sa fie pe placul tau, de asta postezi la tine pe pagina. Un-follow sa îți dea ei, tu nici nu o sa observi, pentru că nu sunt atât de importanți încât să conteze pentru tine. Și dacă sunt "prieteni" care te țin la curent cu ceea ce a spus cutărescu despre ce ai postat tu și pe tine te afectează, spune-le că informația asta nu te ajuta la nimic și că nu e problema ta ce gândesc ceilalți. Ceilalți să își creeze paginile lor și conținutul lor.
Succes!?☺️
Daca nu te postezi prea. indecent nu ai de ce sa stergi din urmaritori. Atata timp cat pe internet nu oferi informatii si chestii private totul e safe.