| Iasmyna a întrebat:

Sunt noua pe aici.Pe 27 septembrie e ziua fostului meu iubit si nu stiu daca sa ii zic la multi ani printr'un sms sau nu...Nu vreau sa par nesimtita.Am fost impreuna 3 luni dar ne-am despartit. El ar vrea sa mai fim impreuna dar l-am refuzat.Nu stau sa va povestesk pentru ca e mult de povestit. Din cauza refuzului meu mi-a dat igg pe mess pentru ca nu suporta sa ma vada online si sa nu vorbim. Aj vrea sa ii dau un sms de ziua lui. Ce ma sfatuiti? Va rog ajutati-ma.MULTUmesclove struck:*

Răspuns Câştigător
| mon@29 a răspuns:

Pai dai sms chiar daca nu iti va raspunde o sasi dea seama ca nu l-ai uitat si ca vrei sa ramanety amici. oricum cred ca orice ar crede el...pana la urma gestu conteazahappybafta:*

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Un sms dragut arata respect pentru perioada in care ati fost impreunawinking

| shtephie a răspuns:

Da, ar fi frumos din partea ta sa-i dai un sms de ziua lui!winking

| hhhdd a răspuns:

Un simplu La multi ani!happywinking

Răspuns utilizator avertizat
| Iasmyna explică:

Faza e ca e prea devreme sa fim din nou amici...ne'am despartit pe 15 august dar "rana" e ink deschisa. l'am iubit mult si el m'a iubit p mine dar imi reproja mereu lucruri si eu ca sa fie bine nu-i ziceam nimic, sufeream in tacere. dupa un timp el mi-a zis adio si dupa 3 zile m'a cautat spunandu'mi ca mi-a spus adio la nervi. j eu evident ca nu l'am mai acceptat mai ales ca am descoperit ca are 2 fete:prietenei mele ii spunea ceva si mie altcv.problema e ca mai tin la el.nu asa cum tineam inainte ca nu mai am incredere in el dar cateodata imi lipseshte.va multumesc pentru raspunsuri.idul meu:iasminaangelica daca vreti s mai vorbim...:X:X:X