Mie mi-ar fi placut sa intalnesc un chinez. Aia care se ia de tine sunt niste retadati, tu incearca sa eviti asemenea specimene si sa vorbesti doar cu oameni normali cu care te poti intelege.
Inseamna ca nu ti-ai gasit oamenii potriviti cu care sa discuti. Eu am prietene care adora asiaticii, doua dintre ele chiar au iubiti chinezi si se inteleg super. Gaseste-ti prieteni care nu sunt atat de cretini incat sa judece pe altii dupa gena.
Sunt jumate chinez nu m-am nascut in china ci in Romania
Spune directoarei ca copiii se iau de tine pentru ca esti chinez. O sa se rezolve repede pentru ca asta e un conflict rasial si directiunea isi va da silinta sa rezolve problema pentru a nu fi dati in judecata de parintii tai.
I-am spus si tot nu actioneaza cu mine se cumintesc putin apoi incep iar
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Nu-i baga in seama! Sunt retardati! Astia nu merita nici macar o privire de-a ta.Mie imi plac chinezii, japonezii, coreenii(mai ales) foarte mult si mi-ar face placere sa intalnesc un chinez sau un coreean, sau un copil de alta nationalitate(AR FI SUPER!). Deci fii mandru ca esti chinez si roman si nu-i baga in seama.O sa gasesti prieteni care o sa te aprecieze si sa te inteleaga...Mult succes in viata!
Eu mereu am vrut sa am un prieten semi-chinez, mi se pare super sa ai prieteni din alte tari.
Happy_3403 întreabă: