Nu cred că are de aface cu asta
Dacă în ultima perioadă nu ai fost la doctor... ar fi bine să mergi să-ți faci un control. că s-ar putea să ai altceva!
Și eu mânânc foarte multe dulciuri și parcă tot aș mânca. e o poftă, tu dă ce-ți cere organismul și poate-ți trece!
Si mie cand mi a venit... aveam o pofta foarte mareee de mancare nu numai dulciuri. E normal. mai ales ca esti si micuta:*
Bună!
Ce-un specimen! La 11 ani, ţi-a venit menstruaţia? :O
Really?
Şi faza cu dulciurile, nu e neapărat din cauza menstruaţiei, dacă ai mânca numai dulciuri şi apă, ar trebui să mergi la control, poţi avea început de diabet, însă eşti cam mică pentru asta, poate doar ai o senzaţie că-ţi trebuie ceva dulce, sau poate chiar din cauza menstruaţiei
Nu putem noi să ne exprimăm, nu suntem doctori!
Numai bine!
Poate fi si de la menstruatie, sau pur si simplu organismul iti cere dulciuri. mai am si eu perioade cand mananc dulciuri ca o vaca
Este din cauza menstratiei. Menstruatia iti da cele mai ciudate stari de la pofta de mancare excesia, pofta de dulciuri, stari de irtabilitate si schimbari de dispozitie, oboseala. Este normal. Uite aici explicatia stiintifica pentru pofta ta de dulciuri:
Pofta de dulciuri, oboseala si durerile de cap reprezinta un tip diferit de sindrom premenstrual. Femeile pot pofti ciocolata, paine alba, orez, paste. Pofta pentru aceste alimente poate fi cauzata de sensibilitate la insulina provocata de creserea nivelului hormonilor inainte de menstruatie. In aceste circumstante, femeile pot experimenta simptome de scadere a zaharului in sange iar creierul semnaleaza nevoia de combustibil. O dieta consistenta ce include carbohidrati complecsi va asigura a un flux consistent de energie catre creier si va contracara oscilatiile variatiilor de zahar din sange.