| LadyKanae a întrebat:

Am 18 ani si...lucrurile in familie nu merg tocmai bine. Problema mea principala e tatal meu care m-a amenintat in repetate randuri ca o sa iasa urat de tot daca nu merg intr-o dupa-amiaza cu el sa-mi verific cardul. Problema e ca nu imi mai stiu PIN-ul si desi vreau sa solicit o reemitere fara sa stie el, ar dura cateva zile si nu cred ca mai pot trage de timp.
Sa incerc totusi sa inventez scuze cat dureaza reemiterea daca vreau, de exemplu, sa merg maine la banca? Chiar nu vreau sa-si dea seama de chestia aceea.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Poti merge cu buletinul la banca si tipa de la ghiseu poate spune tot ce vreti sa stiti tu si tatal tau! Nu înțeleg de ce nu poti spune adevarul? Ai luat bani de pe acel card fara voia tatalui tau? De ce e necajit pe tine? Numai bine!

| LadyKanae explică (pentru Caro34):

Daca e sa merg, o fac singura. Am facut o prostie acum vreo doi ani de care el nu stie. Faza e ca acel card e teoretic al meu, ca banii din contul acela eu i-am depus, din "pusculita".
Tipa de a ghiseu imi poate spune tot, mai putin PIN-ul din cate stiu, iar daca e sa reemit, dureaza cateva zile...

| Caro34 a răspuns (pentru LadyKanae):

Da, asa este!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci la ghiseu si ceri un extras de cont daca vrei sa ii arati starea contului. Nimic complicat