Daca asa esti tu, continua. Vei avea un viitor stralucit.
Pur si simplu nu mai arata ca esti disperata, probabil vorbesti doar de scoala sau te stresezi prea mult pentru niste nimicuri. Asta uasc oamenii, nu ca-ti dai interesul sa inveti.
Nu trebuie sa faci nimic special sau din ceea ce nu vrei!
Comporta-te natural, asa cum esti tu!
Chiar nu trebuei sa multumesti pe toata lumea sau sa te schimbi pentru ca asa vor unii sau altii.
Daca asta este ceea ce-ti place si ce vrei, atunci invata fetita!
Nu te lua dupa ce zic ceilalti, e ok, e bine sa ai medii mari, insa fa-o doar pentru tine.
Sa nu ai asteptari mari de la viata. Ca o sa ai un job super tare unde castigi cat sa intretii 3 familii. Nu te ajuta cu nimic. Ca termini 7-8 ca termini cu 10, e acelasi lucru.
De ce nu ar fi bine sa ai note mari? Eu zic sa renunti doar daca scoala iti mananca prea mult. Timp, adica daca de exemplu, de foarte multe ori renunti la o activitate preferata din cauza scolii cum ar fi iesitul afara. Daca tu preferi sa inveti inloc sa iesi afara (si asta faci cam tot timpul), atunci eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale. Bucura-te de copilarie. Insa daca nu ai altceva de facut, atunci poti continua.
Întrebarea e, ce vrei să faci?
E ok să ai medii mari și te preocupe școala, dar nu e ok dacă ajungi într-un punct al vieții tale când conștientizezi că nu ai prieteni fiindcă nu ai "timp".
Nu știu în ce categorie ești, vorbeam la modul general.
Dar dacă ești echilibrată, pui accentul pe școală și ai timp și pentru ieșit cu prietenii și viață socială, e super ok.
Nu contează ce spun ceilalți.
Mai zambeste si tu traieste frumos, dar cu toate astea fii inteligenta raspunde cu seriozitate si nu te vor crede tocilara!
LisaJulie întreabă: