| vladutzu15vlad a întrebat:

Buna TPUhappy am o mare problemasad prietena mea a aflat ca am lasat o fata gravida si vrea sa ne despartim. ce sa fac? eu chiar tin la ea si nu vreau sa o pierd

Răspuns Câştigător
| Zenit313 a răspuns:

Un barbat isi asuma responsabilitatea pentru problemele create, doar femeile se plang!
Ai gresit, acum nu poti face altceva decat sa speri ca o sa te ierte.
Daca nu, asta e, este rusinos sa bati de 2 ori la usi inchise, mergi mai departe, este vina ta.
Trebuia sa te gandesti la prietena ta inainte sa o inseli.

Acum este prea tarziu.

7 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Stai... CE?
Adica sa recapitulam...
Ai lasat o alta fata gravida, nu pe prietena ta, si acum ea vrea sa va despartiti, iar tu zici ca nu vrei asta?
Si atunci de ce ai lasat acea fata gravida?
Si in plus, cum de mai incerci sa te scuzi si sa zici ca tu chiar tii la ea daca ai inselat-o?
Dupa mine singurul lucru pe care-l poti face acum este sa-ti dai seama de gravitatea greselii tale, sa-i respecti decizia fetei, si sa-o lasi in pace.
Eventual poti sa te duci si la fata pe care ai lasat-o insarcinata si sa vezi ce poti face -_-"

| Yummi a răspuns:

Explicai ce s-a intamplat. poate va intelege.happy

| Zenohells a răspuns:

Dar...ai lasat-o gravida in timp ce erai cu ea.sau inainte? nu intreba fetele ce trebuie sa faci... uite ce raspunsuri iti dau..astealaughing

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Zenohells):

Asa zeno, dai pe snitel cat inca e cald!

| Kaulytz_Damon_1999 a răspuns:

Frate e foarte grava situatie rezolva problema cu fata insarcinata ca e foarte grava, respeca decizia feti cu care esti si daca ai lasat fata aia gravida dc este intrebarea ai placut-o sau a fost doar o aventura parerea mea este sa te gandesti i sa r3zovi fiecare problema si gandeste-te, tiit sugerezi sa te duci la biserica sa te linisteti te mantuiesti si spovedesti si impartasesri si pe urma vezi ce faci roaga-te zic eu care nu sunt prea credincios dar bft

| onasis1961 a răspuns:

Păi dacă-ţi place să stai cu fundul în mai multe luntrii, acum suportă consecinţele.Cel puţin ce gravidă te face şi tată sau la făcut Marinar.Baftă TĂTICUŢULE!

| Zenohells a răspuns (pentru NeimaginabilA):

A...nu prea am inteles faza cu snitelul laughing