anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am o problema. Vreau sa-mi schimb numele la messenger, eu am Prodan Rebeca si vreau sa mi. l schimb in Rebeca Prodan cu pot sa fac asta?
Va rog ajutati-maa! Funda!big grin

Răspuns Câştigător
| Dani3llaRO a răspuns:

Buna Rebeca, pentru ati schimba numele la messenger happy trebuie sa urmezi urmatori pasi :p. mai intai apesi sus in stanga pe lista de mess. => messenger => my contact details =>...pui prenumele in prima casuta de sus. si numele in ultima. iar cea din mijloc nu ii faci nimic deoarece acolo nu va aparea nimic si dai si dai => save&close :p. sper ca ti'am fost de ajutor. happy ceau.

5 răspunsuri:
| Mădăăăăăăăăăăăăăăă a răspuns:

Cauti acolo la mess, unde esti tu online si dai clik drepta pe ala al tau, unde scrie prodan rebeca, si dai la contact detalies, acolo scrii tu cum iti vrei numele. Dupaia dai OK.
Succes >big grin

| protopopicitorescovici a răspuns:

Pai intri pe idul tau si atunci cand intri iti apare ca ai intrat pe mess si apoi intri in lista ta de pe mess dai la numele tau. Dai click dreapta si acolo unde scrie Contact details acolo susu iti schimbi numele. Sper ca te-am ajuta. Funda te rogbig grin

| xxxdelyaxxx a răspuns:

Intri pe mes pe contul tau sus in bara iti arata messenger,contacts, actions, help

Tu dai in messenger

| ralucutza12345 a răspuns:

Messenger -> Contact Details acolo iti apare numele, stergi si il bagi pe cel nou happy Sper ca te-am ajutat.

| stepwiii a răspuns:

Buna! la avtr ai o sageata (stanga, joss) dai acolo, apoi contact details, la name ''first'' rebeca si la ''last'' prodan sau cum vrei u:p bafta
fundita :d!