Parerea mea de fata e ca daca uh zici ca esti frum si de trebuie nu vad de ce nu ar vrea fetele sa fie cu uh
poate nu ai gasit. o pe cea potrivita nu stiu ce sa zic
imi pare rau pentru uh si numai intreba fetele daca te plac
nu o sati zica niciuna niciodata ca "da" fara si stie ca si uh simti la fel adica mai bine intreaba direct "vrei sa fii cu mine" sau orice altceva
Buna
... poate fetele nu te vad ca pe un iubit ci mai degraba te vad ca un prieten foarte bun! Fetelor(unelor fete) leplac provocarile
, cu cat vad ca nu le acorzi multa atentie(dara i grija sa nu ajungi ca nu le mai bagi in seama deloc)cu atat umpla mai mult dupa tine
! Nu fi badaran si comportate frumos(dar nu le prea rasfata), fi indiferent(dar nu prea) si poate o sa iaca ceva
. Eu iti urez noroc si iti spun sa stai linistit! Toate la timpul lor! Ciao:*
Persoana potrivita apare cand nici nu te astepti
...asa ca nu fi suparat! fiecare isi gaseste jumatatea mai devreme sau mai tarziu
Omule.sigur ai ceva prietenii, ei bine chematii un grup de fete si mergeti all (ca sa nu ai emotii ) si mergeti la un biliard ceva de genu si bineinteles ca trebuie sa ti placa si vreo fata asa ca priveste o intens, oferate sa i cumperii ceva, iar cand plecati acasa(dupa ce ai facut impresie
)conduo pana acasa unde o saruti si i ceri prietenia! Funda!
salut un raspuns pentru tine ar fi sa incerci sa pari macar mai serios atunci cand vb cu ele pentru ca tu acum esti privit ca cel mai bun prieten al lor si atat nu ca pe un potential iubit. deci fi mai serios incerarca sa le complimentezi dar nu foarte mult, si cand vine vorba sa i ceri prietenia pai atunci fa_o nu mai da inapoi. si cred ca deocamdata in sinea ta esti cam timid ceea ce e normal la varsta ta. ai incredere in tine. sper sa te fi ajutat sal
Anonimboy111 întreabă: