| Alisstor a întrebat:

Am si eu o nelamurire: sunt baiat, am 15 ani si mi se pare foarte anormal ca pana acum sa nu fi avut nicio prietena si niciun sarut straight face. In general ma bag usor in vorba cu fetele si gasesc rapid cate un subiect de discutie, insa daca vine vorba de a le invita in oras la un suc ele in general refuza... Sincer, eu consider ca arat destul de bine (conteaza din punct de vedere psihologic -dupa cum am auzit- parerea ta despre tine insuti). Nu sunt plictisitor si timiditatea mea poate fi trecuta cu vederea. N-as da vina pe noroc, pentru ca atunci as incepe sa gandesc ca as ajunge genul "virgin la 40 de ani" laughing (a fost doar o gluma pentru a intari pierderea increderii in sine a mea cu fiecare esec, deci nu comentati pe faza asta please). Nu am ajuns niciodata sa-i cer prietenia unei fete. Si am mai intrebat daca ma plac, insa majoritatea au raspuns ca "da, dar in calitate de prieten". Deci TPU, sugestii?

Răspuns Câştigător
| Andraaa_1742 a răspuns:

Parerea mea de fata e ca daca uh zici ca esti frum si de trebuie nu vad de ce nu ar vrea fetele sa fie cu uhthinking poate nu ai gasit. o pe cea potrivita nu stiu ce sa zicstraight face imi pare rau pentru uh si numai intreba fetele daca te plac laughing nu o sati zica niciuna niciodata ca "da" fara si stie ca si uh simti la fel adica mai bine intreaba direct "vrei sa fii cu mine" sau orice altceva big grin

7 răspunsuri:
| Andra_3307 a răspuns:

Bunawinking... poate fetele nu te vad ca pe un iubit ci mai degraba te vad ca un prieten foarte bun! Fetelor(unelor fete) leplac provocarilewinking, cu cat vad ca nu le acorzi multa atentie(dara i grija sa nu ajungi ca nu le mai bagi in seama deloc)cu atat umpla mai mult dupa tinewinking! Nu fi badaran si comportate frumos(dar nu le prea rasfata), fi indiferent(dar nu prea) si poate o sa iaca cevawinking. Eu iti urez noroc si iti spun sa stai linistit! Toate la timpul lor! Ciao:*

| pink_7086 a răspuns:

Persoana potrivita apare cand nici nu te asteptitongue...asa ca nu fi suparat! fiecare isi gaseste jumatatea mai devreme sau mai tarziuwinking

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Mutate in alt oras poate gasesti una pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ...gaseste-ti o prietena cat mai repede straight facestraight facestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu sunt ana am13 ani imi place sa studiez si sa alreg. toatalumea imi spune ca desenez forte bine. De felul meu nu imi plac baietii care se dau mari.

| nelutzuinfernal a răspuns:

Omule.sigur ai ceva prietenii, ei bine chematii un grup de fete si mergeti all (ca sa nu ai emotii ) si mergeti la un biliard ceva de genu si bineinteles ca trebuie sa ti placa si vreo fata asa ca priveste o intens, oferate sa i cumperii ceva, iar cand plecati acasa(dupa ce ai facut impresiebig grin)conduo pana acasa unde o saruti si i ceri prietenia! Funda!

| danyyy_9054 a răspuns:

salut un raspuns pentru tine ar fi sa incerci sa pari macar mai serios atunci cand vb cu ele pentru ca tu acum esti privit ca cel mai bun prieten al lor si atat nu ca pe un potential iubit. deci fi mai serios incerarca sa le complimentezi dar nu foarte mult, si cand vine vorba sa i ceri prietenia pai atunci fa_o nu mai da inapoi. si cred ca deocamdata in sinea ta esti cam timid ceea ce e normal la varsta ta. ai incredere in tine. sper sa te fi ajutat sal