Probabil ai frecat genele. Pune pe un aplicator ca acela pentru rimel. Eu l-am folosit si a dat rezultate. Daca pentru tine nu e bun si observi lucruri in neregula inceteaza sa-l mai folosesti.
Uleiul fac eminuni, dar in in 3 ore ci in 2-3 luni, dupa ce-l folosesti zilnic!
Uleiul se aplica cu un betisor de urechi, imbibat in ulei de ricin si se aplica la radacina firului de par, lasandu-se acolo.
Ti-as recomanda sa-l aplici seara, inainte de culcare si sa dormi cu el!
Nu se intampla nimci daca il lasi in gene, atat vreme cat nu pui f mult, sa ti se scurga in ochi.
Nici un tratamnet naturist nu va da rezultate in 3 ore! Tratamentele naturiste isi fac efectele luni bune dupa aplicatii multe.
Nu-i nevoie sa amesteci uleiul de ricin cu cel de masline, este nevoie doar sa ai rabdare! Firul de par nu creste peste noapte, ai nevoie de saptamani bune sau chiar luni, sa creasca. Rabdare!
Daca nu mi-ar mai cadea gene, crede-ma ca as mai incerca
PArul in niciun caz nu-ti cade din cauza uleiului. Poate ai presat tu acele fire de par si de aia.
Nu.ti mai da cu toate' minunile' la ochi dar te întreb cum ai rezistat cu el atâta timp la ochi? Îmi dau de obicei pe par cu el și mi.am dat și la gene mă ustura ochii ingrozitor, am auzit că în timp poate provoca probleme cu vederea deci ai grija...
Doamne nu mi l-am bagat in ochi cu pipeta, doar am aplicat pe gene cu betisorul de urechi