Drept sa iti zic nici eu nu stiam acum o saptamana dar iti explic acum...de exemplu unde dau eu acum.raspunsul in dreapta scrie data si ora la care l am dat iar mai jos arata o frunda unde scrie( declara accept raspuns castigator) si dai click acolo
Te duci la Intrebarile mele...si alegi ce intrebare ai pus.deschizi si ai raspunsurile.alegi din stanga mai jos de raspunsu primit ai o funda. apesi pe ea.
In partea aceea→→→→→este o funda unde scrie declara rapunsul castigator.Deci e ff simplu! Daca te-am ajutat. fundita?
Iti zic drept nici eu nu stiam pana acum o saptamana.ca sa dai fundita, te uiti unde da cineva raspunsul iar undeva in dreapta unde arta data si ora raspunsului...jos scrie DECLARA ACEST RASPUNS CASTIGATOR si dai click acolo.
Te uiti la raspunsuri si il alegi pe cel mai bun
in dreapta ai o funda, dai clic pe ea si zici OK sau DA...
FUNDA
Buna
Fundita asta nu este altceva decat o recunoastere simbolica a ajutorului oferit de cel mai bun raspuns pe care l-ai primit. Asadar, atunci cand pui o intrebare si se aduna un numar suficient de raspunsuri, poti sa-l recompensezi pe cel care consideri ca te-a ajutat cel mai bine, facand click pe fundita gri din partea dreapta a fiecarui raspuns. Bye:*
Fundita este raspunsul castigator cand pui o intrebare la fiecare raspuns apare o panglica portocalie ca in ceata si tu dai pe funda care este in dreptul raspunsului care tu crezi ca e cel mai bun
Pai in dreptul raspunsului meu va aparea o "medalie " sub ea va scrie declara castigatorul, apesi pe ea si astfel imi vei oferi "fundita"
funditaaa plizz)
In dreptul fiecarui raspuns scrie " declara acest raspuns castigator ", dai click la rasp pe care-l vrei.si cam atat