| perryornitorinca a întrebat:

de 2 saptamani am intrat intr.un grup de prieteni. la 3-4 zile mergem cu rolele ( bicicletele) in parcul tineretului. faza e ca atunci cand mergem cu rolele/bicicletele mai vine un baiat (ady). eu am cam inceput sa ma indragostesc de el dar el o ia inainte cu bicicleta mereu. trebuie sa va spun ca este zodia taur iar eu fecioara. nu stiu cum pot sa ii atrag atentia in vreun fel (pe cat posibil sa nu vad ceilalti pentru ca daca as fi refuzata as fi privita foarte ciudat de ceilalti) plz help mee! fundita

3 răspunsuri:
| Genessis a răspuns:

Asta e chestia ca nu trebuie sa faci nimic iesit din comun, care sa atraga atentia.Trebuie sa te comporti cu el frumos, sa ii zambesti, sa il asculti stii lucruri de genul asta ca sa vada ca esti alaturi de el.In rest fii tu insuti si nu da de inteles ca il placi, pentru ca apoi poate te respinge si prietenii....eh,stii doar cum sunt.Multa bafta!

| simonafrumoasa a răspuns:

Fi tu insuti, cam greu nu? probabil majoritatea o sa-ti spuna asa. nu incerca sa te dai in spectacol ca grupului tau nu o sa ii placa cu siguranta. si probabil nici lui uitate pe zodia ta de pe facebook si are o poza de profil cu niste buze colorate nu stiu cum face dar zice bine cel putin in cazul meu. si eu sunt taur apropo si cunosc un baiat taur exul meu. dar daca este masculul feroce cum s-ar zice este destul sa il cuceresti si va pune piciorul in prag spunanduti ca te place. flirteaza cu el stai pe lang el zambestei dar nu iti ignora prieteneole ca o sa inceapa sa li se para ciudat. bafta! happy succes! pa pa! PUP!

| perryornitorinca explică (pentru simonafrumoasa):

Aaste este problema..cum il cuceresc..adica e cam timid, o ia mereu inainte si vb mai mult cu baietii. zilele trecute am luat un pachet de guma..bineinteles le-am dat tuturor inclusiv lui : eu- hei vrei o guma
el - da..mersi. asta a fost toata conversatia noastra pana acum. nu am iesit afara decat de 3 ori..deci.