Zilele menstruației se calculează începând din ziua în care incepi sângerarea până în ultima zi a sângerări inclusiv. Ciclul menstrual (cel în care corpul se pregătește pentru următoarea menstruație) se calculeaza așa: prima zi după ce termini perioada menstruației și ultima zi - cu o zi înainte să începi perioada menstruației. Sper că te-am ajutat. Nu e greu trebuie doar sa îți cunoști corpul. Dacă ești la inceput poți avea unele dereglări. De exemplu luna asta menstruația să țina 7 zile luna viitoare 6 zile. Este normal pentru că abia acum corpul se acomodează cu senzațiile.
Ziua mentruatiei e punctul culminant care e prima zi de menstruatie. Inca din prima zi de menstruatie corpul se pregateste pentru urmatoarea zi de menstruatie culminanta care va fi luna urmatoare.
Este o asociere intre cele 7 zile de menstruatie si cele 6 zile de creatie ale lui Dumnezeu + a 7-a de odihna? A pus Dumnezeu in corpul femeii cele 7 zile? Femeia e desavarsirea sau completarea sau terminarea creatiei lui Dumnezeu adica pecetea creatiei lui Dumnezeu.
Probabil sunt si roboti cibernetici ( programe ) care raspund pe TPU pe baza inteligentei artificiale din conturi formale. Glumesc.
Am câteva studii personale in aceasta privința și cred că este corect din punct de vedere medical ceea ce am specificat. Este adevărat că nu am folosit termeni medicali pentru că nu aș ajuta deoarece, cel mai probabil, nu i-ar înțelege. In plus un robot ar explica in termeni specifici ei luând că sablon definițiile exacte. Eu am incercat sa ii explic că cele mai multe femei au menstruația cuprinsa intre 4-7 zile iar ciclul menstrual sunt zilele dintre menstruații însă de cele mai multe ori pot apărea anumite dereglări hormonale.
Cand sangele e rosu spre roz e proaspat. Cand e spre maro e deja stricat cu cheaguri microscopice in el. Cand e negru e mai stricat sau cu mai multe reziduri si cheaguri.