anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Diriginta mea este foarte stricta in ceea ce priveste imbracamintea elevilor. Pe noi, fetele, nu ne lasa sa purtam pantaloni scurti, sandale etc. Cum as putea rezolva?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema e la tine, nu la ea.

| madalinaa142 a răspuns (pentru anonim_4396):

La ce te referi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru madalinaa142):

Cum naiba sa mergi in pantaloni scurti la scoala/liceu?

| madalinaa142 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce e rau in asta? Ma simt bine, colegilor mei le plac picioarele mele... Plus ca, daca e chiar frig, nu ii iau...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare firesc sa nu te lase sa porti pantaloni scurti insa nu asta ar trebui sa te ingrijoreze fiindca vine iarna si nu cred ca iti arde de purtat pantaloni scurti sau sandale. Incearca sa porti haine si care sa te reprezinte dar totusi sa pastrezi decenta pentru ca mergi la scoala ca sa inveti nu ca sa te distrezi (bine te poti si distra dar in limita bunului simt).

| mihai69 a răspuns:

Lasă-te de școală.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru madalinaa142):

Se refera la faptul ca e de bun simt sa nu te duci in pantaloni scurti la scoala

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E foarte simplu: nu te imbraci la scoala in pantaloni scurti. Iti iei niste pantaloni lungi, comozi si decenti, pentru ac la scoala te duci sa inveti, nu sa faci parada modei. Si ii ceri iertare daca vreodata ai fost prost-crescuta si te-ai dus imbracata la scoala ca o femeie ieftina. Ii explici care au fost motivele tale (banuiesc ca nu ai o imbracaminte mai decenta, ca partintii nu iti pot cumpara)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru madalinaa142):

"Colegilor mei le plac picioarele mele"rolling on the floorSunt sigura ca le-ar place mult mai mult sa te vadă dezbracata.Sau măcar in chiloți si sutien.Ma mir cum de nu vrei sa vii asa))