Nu-ti fa griji, atat timp cat nici una dintre voi n-ar sa recunoasca fapta, ei nu au dovezi incriminatorii. Zi-le ca nu stii nimic despre asta, daca te intreaba. Daca fata ceea zice ceva, zi-le ca tu "prima data auzi de asta si ca-i mincinoasa si cred ca ea ti-a pus nota ca se temea sa nu fie singura prinsa si ca nu te asteptai la asa ceva de la ea, etc."
La noi tot faceau asa, cand isi puneau vreo nota in catalog, puneau si la altii, ca sa se mascheze in multime.
Trăiești doar o dată, nu îți face griji. no regrets, o să ai ce povesti nepoților
Nu ai ce sa faci. O sa isi dea seama mai mult ca sigur. Nu prea stiu cum sa te incurajez, pentru ca mai mult ca sigur vor exista consecinte. Daca o sa tina cont ca sunteti copii doar o sa va scada nota la purtare. In cel mai rau caz exmatriculare, dar daca ati fost fete cuminti nu cred o sa recurga la asa ceva.
Edit: Deci anul scolar a trecut, profa n-a observat notele facute de mine, insa le-a observat pe cele facute de colega mea, nu a luat tare in serios si oricum i-a scos not finala cu notele false!