| Emmasofff a întrebat:

Buna TPU Este vorba despre mine si iubitul meu. Faza e ca i-am trimis niste poze cu mine si adevarul e ca m-am cam ingrasat(eu am 1.60 si 45 kg) avand in vedere ca sunt cam foarte slaba am mai pus si eu cateva kg in plus si eram chiar fericita pana cand iubitul meu s-a gasit sa ma jigneasca si sa imi spuna ca imi sta foarte urat si ca sterge pozele cu mine ca i se face sila cand le vede. Asta m-a durut foarte tare. Il iubesc enorm dar chiar m-a durut sa aud asta... chiar nu ma asteptam. Avem aproape 2 ani impreuna. El zice ca nu a zis-o sub forma de rau si ca am inteles eu gresit. Si acum tot el se supara pe mine si nici macar scuze nu si-a cerut. Ce parere aveti? Ce ziceti sa-i zic? Voi ce ati zice/face in locul meu? FUNDA la cel mai bun raspuns. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Ce a facut el mi se pare o lipsa de bun simt si de respect parerea mea, totusi el sa spuna asa ceva prietenei lui nu mi se pare normal dar daca mai tine la tine macar ar trebui sa-si ceara scuze de buna voie si nesilit de nimeni in fata ta, ba chiar sa faca asta in genunchi.

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Si in toti acesti 2 ani nu a mai facut nici o faza de genul?
Eu zic sa il faci sa iti explice mai bine de ce a spus asta. Si nu zice nimic de scuze, incearca sa vezi daca o sa zica el ceva. Si totusi mi s-a parut destul de nasol ce a zis.

| ToKen a răspuns:

Glume de căcuţa.

| Armenianeek a răspuns:

Chestii de genu nu se zic, pare rau.
Trage-l de limba sa-ti explice ce se intampla, nu sta deagaba.

| Divy a răspuns:

Nasol straight face adică cam trebuia să își cearã scuze, dar tot degeaba, tip ca ăsta când ești gravidă te evită complet, se face că nici nu te cunoaștebatting eyelashes

Să nu mai spun că ceea ce îi plăcea lui la tine era cam corpul :/ urât; văcuțele sunt frumoase, eu încerc să conving câteva fete că sunt frumoase, dar ele sunt cam obsedate să slăbească și nu cred că vor mai fi la fel.

Îmi pare rău că ai pierdut 2 ani lângă el, fără să-l prea cunoști.

| whatevernvm a răspuns:

Cretin