| Justmeale2345 a întrebat:

Eu am 12 ani si am un iubit de 13. Ne-am cunoscut pe net si saptamana viitoare vine sa ne vedem .....sa am incredere ca este real? Adica totusi mi-a trimis poze cu el...
A doua intrebare este : Lui nu-i place sa sarute...ii place mai mult sa imbratiseze... daca o sa vreau sa il sarut ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| cristinutza09864 a răspuns:

In real poate sa fie mai diferit.Eu stiu ca majoritatea baietilor sunt mai frumosi in real ca in poze.De infatisare poti sa nu-ti faci griji

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Maica ta si taicatu stie ce faci tu pe net?

pana la sarut si imbratisare ce faci daca "iubitul" tau de pe net e de fapt un pedofil de 50 ani si nu un baiat de 13?

| Justmeale2345 explică (pentru suntserios):

Da... Parintii mei stiu. Si nu cred ca e treaba ta, dar mna. Mai decraba astept sa imi raspunda o fata. Ele au mai multe sentimente.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Justmeale2345):

Daca nu era treaba mea nu mai postai pe TPU. Si fetele se cheama ca sunt mai naive nu mai sentimentale si iti vor da raspunsul pe care vrei tu sa il auzi

| Justmeale2345 explică (pentru suntserios):

Stiu care poate fii raspunsul ....doar ca voiam sa aflu parerea ta de exemplu, dar nu este treaba ta daca parintii mei stiu sau nu pentru ca eu nu am intrebat nimic in legatura cu asta

| utilizatorcim a răspuns:

Mai bine ia o prietena cu tine... ca sa fi sigura. Și stai liniștită că ai vreme să-l pupi dacă e pe bune treaba. laughing

| Mihaa16 a răspuns:

Ai 12 ani fetito! Lasa săruturile!

| Vlach a răspuns:

Sincer,suntserios are dreptate, de unde stii ca pozele nu sunt furate de pe contul cuiva si sunt folosite de vreum obsedat care cauta un pretext sa te intalneasca si cine stie ce sa iti faca apoi? Wow, fetele au mai multe sentimente, vrei sa zici ca noi suntem niste persoane reci si fara sentimente care nu stiu nimic, adevarat? Si de ce vrei tu iubit la 12 ani? Ai vazut la desene animate sau la mai stiu eu ce filme copii care se pupa si gata, vrei iubit? Nu fi manipulata, toate la timpul lor, nu grabi lucrurile, ok? Am aproape 15 ani si nu intentionez sa am vreo relatie pana pe la 20 de ani,unii pot sa zica ca sunt invechit,bla bla,ca nu-s open minded
Daca open-minded inseamna idiot in ziua de azi,nu, nu sunt open-minded, din nou, nu grabi lucrurile, nu tot ce vezi la televizor sau citesti pe net e adevarat sau bine pentru tine! Iubit la 12 ani? Cunoscut pe net? Se cam potriveste cu strategia unui pedofil, nu lua asta in nume de rau, dar eu zic SA NU TE INTALNESTI CU EL