Buna
.pai in primul rand. poti vorbi cu el fata'n fata sa ii spui ca esti suparata pe el si din ce cauza.adica sa purtati o discutie in care sa ii spui ce ai pe inima. daca tu consideri ca e mai bine printr'un mesaj ii poti spune direct fara ocolisuri e cel mai bine asa sa ii spui verde'n fata.bine printr'un mesaj atunci
.i'ai putea scrie ceva de genu. Iubitule[sau cum il alinti tu].sa stii.ca nu sunt tocmai multumita...m'a deranjat faptul ca[motivul pentru care esti suparata pe el].nu trebuia sa fci asa.acum nu stiu sigur care e motivul supararii tale.ii poti spune ca tii la el.sa nu mai faca asa.eu zic ca te va intelege.insa eu zic ca e mai bine sa vb cu el personal nu prin intermediul mesajelor. Fundita?:X
Vorbeste-i rece, sau sec.
Cand te intreaba "ce faci?" ai putea sa-i raspunzi "nu asa bine ca tine " sau ai putea sa-i spui clar "ma-i cam suparat..."
Depinde de baiat, si depinde si motivul supararii tale, ii poti zice asa:
-Din ultimul timp nu ma mai simt bine (atunci se va gandi ca din cauza lui)... Sper ca ti-a fost de folos![]()
Parerea mea ca sa ii dai de inteles ca esti suparata nu prea il baga in seama. fate ca nu il cunosti. si nah daca vrei printr-un mesaj scrie-i si tu "mai dezamagit, nu ma asteptam sa imi faci asa ceva"
Pei simplu i spui ca esti suparata si motivul, nu o lua cu ocolite pentru ca poate fi prea tarziu cand i vei spune adevarul, daca-i spui acum puteti schimba ceva funda?
te rogg
Ms la toti, mati ajutat, imi pare rau ca numa o funda pot da,
restul nu va suparati,
vam dat vot(folositor si inteligent)
Gen: Buna! de la un timp nu mai ai timp de mine.
sau o conversatie;
Tu: Buna cf?
El: Bn Tu?
Tu:Nu prea bine.
El: Pai dc?
Tu: sunt suparat pe tine.
El:dc?
iar tu ii zici dc![]()
Funda?
Pai nu e greu stai suparata si il ignori sau mai simplu ar fi sa ii spui in mesaj sunt suparata pe tine
si...
anonim_4396 întreabă: