| BBAlyss a întrebat:

Buna TPU
Ieri am decis sa fac experimentul cu pepsi si carnea.Am pus o bucatica de carne intr-un pahar cu pepsi si am lasat-o acolo 24 de ore.Azi dimineata cand m-am uitat, pe fundul paharului era ceva negru, deasupra era spuma iar la mijloc era apa decolorata.Cand am scos carnea era alba si mult mai moale.
As vrea sa stiu ce inseamna rezultatul si daca asta a facut unei bucati de carne si i se intampla inimii noastre atunci cand consumam pepsi sau cola?

3 răspunsuri:
| TheFeeye a răspuns:

Pai sunt efecte dar nu asa de repede vizibil precum la bucata carne, pentru ca avem si noi sistem imunitar sau ceva, dar in timp ai sa ai probleme de la cola, am auzit ca gaureste matele.
E vorbesc care beau cola :/, nu te lasi repede de asa ceva.

| Roxxette a răspuns:

Pai si noi la scoala am facut acelasi exleriment si can am scos ficatul de pasare era alb. Depinde ce carne ai pus noua la scoala a zis sa punem Ficat de animal nu orice fel de carne. Iar cum ai spus tu Pepsiul nu afecteaza inima ci ficatulwinking

| annonim_7360 a răspuns:

Același lucru se poate întâmpla și oranismului nostru! Noi acum nu ni se întâmplă acest lucru deoarece ficatul ne protejează într-un fel. Dacă nu am avea ficatul bun, organismul se va descompune la fel ca și bucățica aceea de carnewinking