| Andreea23456 a întrebat:

Ieri cat timp am stat cu prietenul meu, eram in camera si s-a dus sa faca un dus, intamplator am deschis telefonul lui, de obicei nu fac asta, dar din pura curiozitate ca altceva nu m-a impins l-am deschis si vad un mesaj de la,, Iubi:*" si scria : Mai mare mincinos ca tine nu am vazut. Pe moment foarte calma l-am rugat sa ma duca acasa, m-a imtrebat de ce, va dati seama ca nu m-am putut abtine si i-am aratat. A negat, zicea ca nu am vazut bine, ok. L-am rugat din nou sa ma duca. Pe drum a inceput sa planga putin, probabil de nervi, eu i-am zis ca totul s-a terminat. Adevarul e ca ma vad doar de o luna, in acest timp n-am acumulat asa multe sentimente, insa el vad ca s-a atasat. Ceea ce nu inteleg este cum de mereu isi facea timp, in fiecare zi venea cu masina, mancam si nici nu prea statea cu telefonul, doar daca il suna cineva. Nu dadea de banuit, fara sa imi fac un act de supra-apreciere, in viziunea multor baieti sunt o fata foarte frumoasa, dar incepusem sa tin la el. Am procedat bine, voi ce ati fi facut?

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ai procedat bine că te-ai despărțit de el.

| Plato a răspuns:

Nu ai procedat bine ca i-ai cautat in telefon.
Ai procedat bine ca te-ai despartit de el.

| Lioana a răspuns:

E posibil sa fi fost o fosta iubita si poate i-a ramas numarul salvat in telefon asa. Cred ca era bine sa afli mai multe detalii inainte de a te desparti de el. Putea fi o neintelegere cu acea fata.

| Adry05 a răspuns (pentru Lioana):

Pai si nu crezi ca el ar fi sarit sa i dea explicatiile astea daca era cazu? Din moment ce n-a facut nimic inseamna ca si-a asumat vina

| Lioana a răspuns (pentru Adry05):

Incerc sa nu-mi fac pareri preconcepute. Am nevoie de dovezi clare si certe pentru a confirma un fapt si a lua o decizie buna. E o deformare profesionala. Sunt jurist.